CGCE Group

Premium-Kliniken & Zentren - Spółka Grupy Klinik Nadzwyczajnych

Dane kontaktowe
Grupa CGCE łączy nowoczesną medycynę prywatną na najwyższym poziomie z publicznym mandatem opieki dla wszystkich pacjentów. Niezależnie od tego, czy są Państwo pacjentami płacącymi samodzielnie, prywatnie czy w ramach ustawowego ubezpieczenia...

Dane kontaktowe

4,88 z 5
93 recenzje

2.094 opinii na ProvenExpert.com

Rekomendacja
Na razie mogę wyrazić jedynie ograniczoną opinię, ponieważ odbyłem dotychczas jedynie rozmowę informacyjną.
Lekarz był bardzo miły i spokojny. Odpowiedział na moje pytania w sposób fachowy i kompetentny oraz szczegółowo poinformował mnie, jakie leczenie mogłoby być odpowiednie dla mojej kondycji fizycznej. Ponadto wyjaśnił mi przebieg zabiegu oraz potencjalne ryzyko.
Następnie odbyłem rozmowę z odpowiednimi pracownikami na temat kwestii finansowych. Zostałem tam poinformowany o kosztach, dodatkowym ubezpieczeniu, możliwościach płatności ratalnej oraz procedurach organizacyjnych związanych z operacją.
Obecnie nadal czekam na pisemną ofertę.
Kompetencja, życzliwość
09.07.2026Manfred Wohlgemuth
Sprawdzony partner praktyki medycznej: Weight Doctors Deutschland | Weight Doctors Group
Rekomendacja
Wczoraj byłem na konsultacji dotyczącej plastyki brzucha; pan doktor był niezwykle miły, bardzo profesjonalny, a ponadto ludzki i sympatyczny. Sprawia wrażenie osoby bardzo doświadczonej i profesjonalnej. Podczas rozmowy budzi poczucie zaufania. Dlatego zdecydowanie wybiorę tę klinikę na moją przyszłą operację. Wyjaśnił wszystko szybko, w przystępny sposób, a jednocześnie wystarczająco szczegółowo. Już nie mogę się doczekać operacji i jej wyników.
08.07.2026Justine Onsol
Rekomendacja
Nigdy nie spotkałem lekarza, który wyjaśniłby mi wszystko tak dobrze jak dr Zamani. Jest bardzo empatyczna, a etyka lekarska nie jest dla niej obcym pojęciem. U dr Zamani jest się w najlepszych rękach.
Rekomendacja
Otrzymałem bardzo miłą obsługę. Moja sprawa została dokładnie zrozumiana, a odpowiednie rozwiązania przedstawiono mi w sposób przejrzysty i zrozumiały. Świetnie!
01.07.2026Andrea G.
Rekomendacja
Świetna praktyka, wspaniały zespół – gorąco polecam, tak trzymajcie!
30.06.2026Anonimowo
Rekomendacja
Dr C. Schubert operował mnie już dwukrotnie i wielokrotnie udzielał mi porad. Za każdym razem czuję się bardzo dobrze i jestem niezwykle zadowolony z jakości usług oraz jego kompetencji.
Obecnie planuję kolejną operację i zawsze chętnie polecam jego umiejętności.
28.06.2026Anonimowo
4,93 z 5
Rekomendacja
Moje doświadczenia były bardzo pozytywne, otrzymałem bardzo dobre porady i nie pozostały mi żadne pytania. Nie mogę jeszcze ocenić efektów, ponieważ odbyłem dopiero konsultację. Było to tak pozytywne doświadczenie, że już rozważam umówienie się na kolejny termin.
25.06.2026Anonimowo
2,00 z 5
Słaba
Moje trwające około 25 minut spotkanie z dr. Reifenrathem charakteryzowało się wprowadzającymi w błąd i negatywnymi wypowiedziami, bardzo niewielkim szacunkiem oraz całkowitym brakiem starań o zbudowanie relacji opartej na zaufaniu lub relacji lekarz–pacjent. Stwierdzenia takie jak „...usunięcie jajników prowadzi do utraty poczucia własnej wartości...” lub podobne: „...mój szef wolałby, abym codziennie usuwała dziesiątki litrów tłuszczu...”uważam za nie na miejscu, a także za niebezpieczne z punktu widzenia poczucia własnej wartości.
W razie potrzeby szczegółowo wyjaśnię tę krótką opinię. Zdecydowanie nie zamierzam poddać się zabiegom w klinice Westfalenklinik.
24.06.2026Ulrike - Renate Hasse
Westfalenklinik Fachklinik für Plastische und Ästhetische Chirurgie Komentarz od Westfalenklinik Fachklinik für Plastische und Ästhetische Chirurgie:
Szanowna Pani Hasse,

bardzo dziękujemy za Pani cenną opinię, którą natychmiast potraktowałem jako okazję do skontaktowania się z Panią w imieniu mojego zespołu.

Na szczęście udało nam się już z Panią porozmawiać i zorganizować dla Pani – oczywiście bezpłatną – alternatywę u innej specjalistki w WESTFALENKLINIK. Bardzo nas to cieszy.

Czasami po prostu coś nie pasuje, z różnych powodów. W końcu wszyscy jesteśmy tylko ludźmi. Jednak nawet w takich przypadkach w WESTFALENKLINIK znajduje się Pani w dobrych, godnych zaufania rękach.

Dzięki naszej obecnej kadrze składającej się z 6 lekarzy specjalistów z pewnością zawsze znajdziemy dla Pani specjalistę, przy którym będzie się Pani czuła w 100% komfortowo i który przemówi prosto do Pani serca.

Trzymam za Państwa kciuki, abyśmy wkrótce mogli spełnić Państwa pragnienie zmiany.

Z serdecznymi pozdrowieniami,
Alexander Gläser

WESTFALENKLINIK
Wspólnik zarządzający
Rekomendacja
Poddałam się tutaj zabiegowi liposukcji i jestem bardzo zadowolona. Od konsultacji aż po opiekę pooperacyjną przez cały czas czułam się doskonale zaopiekowana i w dobrych rękach. Cały zespół był przyjazny, kompetentny i profesjonalny.
Szczególnie pozytywnie oceniam przebieg gojenia – ból był znacznie mniejszy niż się spodziewałam, a rekonwalescencja przebiegła bardzo pomyślnie. Serdecznie dziękuję całemu zespołowi za doskonałą opiekę i wspaniały efekt. Z pełnym przekonaniem mogę polecić tę klinikę.
24.06.2026Sarah Hesselmann
Rekomendacja
Odbyłem bardzo owocną rozmowę doradczą, podczas której uzyskano odpowiedzi na moje pytania i wyjaśniono mi przebieg poszczególnych procedur.
24.06.2026Anonimowo
3,67 z 5
Rekomendacja
Szczegółowe i zrozumiałe wyjaśnienie, miła doradczyni
Weight Doctors Group
18.06.2026Cornelia Arifi
Rekomendacja
Gorąco polecam tę przychodnię – miły personel, ładne pomieszczenia, a dr Neis to wspaniały lekarz; nie spotkałem jeszcze tak wyrozumiałego lekarza. :)
18.06.2026Lara
Rekomendacja
Po wielu niepowodzeniach z nadzieją zgłosiłem się do gabinetu, aby uzyskać informacje na temat balonu żołądkowego. Po bardzo kompetentnej konsultacji zdecydowałem się na balon żołądkowy na okres 12 miesięcy. Zabieg, opieka i doradztwo były znakomite. Zawsze ktoś był pod telefonem i czułem się w bardzo dobrych rękach. Wynik w postaci utraty ponad 24 kg wagi był dla mnie więcej niż satysfakcjonujący. Weight Doctors umożliwiło mi nowe życie. Bardzo dziękuję!
14.06.2026Dani
Rekomendacja
Bardzo miły i kompetentny personel w recepcji.
Serdeczna i rzetelna porada od dr Baier.
Przejrzysty zestawienie kosztów
12.06.2026Mirjam
Rekomendacja
Miałam wizytę w tej przychodni w celu uzyskania porady dotyczącej mojego lipoedemu i koniecznie chciałabym zostawić opinię, mimo że nie poddałam się tam jeszcze żadnej operacji. Powodem tego jest fakt, że po raz pierwszy podczas badania mojego lipoedemu poczułam się tam naprawdę potraktowana poważnie.
Dr Witt od samego początku był bardzo przyjazny, profesjonalny, a jednocześnie niezwykle miły i ludzki. Poświęcił mi wyjątkowo dużo czasu, bardzo dokładnie mnie zbadał i szczegółowo odpowiedział na wszystkie moje pytania. Jest niezwykle pełen szacunku i realistycznie wyjaśnia, co można zrobić oraz jak przebiegałby cały proces.
Szczególnie pozytywnie odebrałam to, że w żadnym momencie nie powstała gorączkowa lub nieprzyjemna atmosfera. Nigdy nie miałam wrażenia, że jestem „odprawiana” lub że jestem pod presją czasu. Zamiast tego cała atmosfera była spokojna, relaksująca i budząca zaufanie.
Dr Witt wykazał się dużym zaangażowaniem, wykonano zdjęcia dotkniętych obszarów, a każda możliwa metoda leczenia została wyjaśniona w zrozumiały sposób. Dr Witt wyjaśnił wszystko szczegółowo, nie sprawiając przy tym wrażenia osoby skomplikowanej ani zdystansowanej. Chociaż jest on absolutnym specjalistą w swojej dziedzinie, przez cały czas miałam poczucie, że mogę mówić otwarcie i zadawać dowolne pytania. Czułam się raczej tak, jakbym była tam pacjentką już od dawna.
Szczególnie ważne było dla mnie również to, że w żadnym momencie nie miałam wrażenia, że naciska się na mnie, abym poddała się operacji. Obecnie nie jest jeszcze wcale jasne, czy w ogóle zdecyduję się na operację, a mimo to potraktowano mnie niezwykle poważnie i z szacunkiem. Właśnie to wzbudziło we mnie ogromne zaufanie.
Chciałabym również koniecznie pozytywnie wspomnieć o pani w recepcji, Marris. Była niezwykle uprzejma, miała bardzo miłe i spokojne usposobienie i od razu sprawiła, że poczułam się dobrze. Mimo że była już prawie godzina 17:00 i zbliżał się koniec dnia pracy, była dla mnie niezwykle przyjazna i nie sprawiała wrażenia zirytowanej ani zestresowanej. Właśnie takie drobne szczegóły mają dla mnie osobiście ogromne znaczenie i jeszcze bardziej wzmocniły moje pozytywne ogólne wrażenie na temat gabinetu.
Również sama klinika robi ogromne wrażenie. Jest niezwykle nowoczesna, wysokiej jakości i stylowo urządzona. Ma się raczej wrażenie, że wchodzi się do luksusowego hotelu, a nie do klasycznej przychodni lekarskiej. Wszystko sprawia wrażenie bardzo przemyślanego, spokojnego i profesjonalnego.
Organizacja związana z wizytą również była znakomita. Już przed wizytą komunikacja była zawsze bardzo miła, szybka i profesjonalna. Na pytania reagowano natychmiast, a cały przebieg wydawał się doskonale zorganizowany. Ponadto mogłem zaparkować na parkingu kliniki, co było ogromnym ułatwieniem, ponieważ w okolicy wszystko było całkowicie zapełnione.
Mimo że było już późne popołudnie, dr Witt osobiście zadbał o to, aby w sprawie mojego zapytania dotyczącego kosztów skonsultowano się z personelem wewnętrznym. Krótko po opuszczeniu gabinetu otrzymałem wszystkie informacje pocztą elektroniczną. To również pokazuje, jak profesjonalnie i z zaangażowaniem pracuje się w tym miejscu.
Ogólnie rzecz biorąc, było to niezwykle pozytywne doświadczenie, jakiego niestety bardzo rzadko doświadcza się w branży medycznej. Absolutnie fantastyczne.
Klinik am Seestern Düsseldorf
11.06.2026Kerasoula Pantenburg
Sprawdzony partner: Klinik am Seestern Düsseldorf
Rekomendacja
Już od pierwszej sekundy czułam się bardzo komfortowo. Atmosfera była wyjątkowo przyjemna, otwarta i pełna zaufania, dzięki czemu wszystkie moje obawy zostały natychmiast rozwiane. Konsultacja była szczegółowa, zrozumiała i empatyczna, a ja nigdy nie czułam się przytłoczona informacjami. Absolutnie polecam!
08.06.2026Anonimowo
Rekomendacja
Dr Gruner jest poważnym, przyjaznym, autentycznym i przystępnym lekarzem, który bardzo szczegółowo wyjaśnia i informuje swoich pacjentów. Wyraźnie widać, że dla niego na pierwszym planie stoi zadowolenie pacjenta – a nie, jak to niestety bywa w wielu innych klinikach i gabinetach, własne interesy finansowe. Bardzo dziękujemy za pełną zaufania i szczerą poradę!
Rekomendacja
Całkowicie zadowolony z osiągniętych wyników i poważnych porad
Rekomendacja
Obecnie czekam na Państwa ofertę e-mailową, o której rozmawialiśmy wczoraj. Bardzo Panu dziękuję.
3.545 Oceny z

99 opinii

Weight Doctors UK
Oceń teraz

Wiadomość do CGCE Group

Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Proszę wypełnić oznaczone na czerwono pole.
Nieprawidłowy adres e-mail
* Pola wymagane
Nieprawidłowe znaki. Możliwe są tylko cyfry i spacje.

Akceptuję politykę prywatności .

* Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów  |  Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony  |   Profil aktywny od 26.06.2025  |  Ostatnia aktualizacja: 12.07.2026   |  Zgłoś profil

Większa przejrzystość i bezpieczeństwo w poszukiwaniu ekspertów

Autentyczne opinie klientów
Skorzystaj z doświadczeń innych klientów: uwierzytelnione opinie klientów na stronie ProvenExpert. com pomogą Ci wybrać usługodawcę lub firmę.
Przekonujące opinie klientów
Na stronie ProvenExpert oceniana jest całość działania usługodawcy lub firmy (np. obsługa klienta, doradztwo). Daje to szczegółowy przegląd jakości usług we wszystkich obszarach.
Niezależne opinie
ProvenExpert jest darmowy, niezależny i neutralny. Klienci wystawiają recenzje z własnej woli - ich opinie nie są na sprzedaż. Na treść recenzji nie można wpływać za pomocą pieniędzy ani w żaden inny sposób.

Dobra reputacja jest najlepszą reklamą na świecie!

85% wszystkich konsumentów ufa opiniom online w takim samym stopniu, jak osobistym rekomendacjom.

Korzystając z usług ProvenExpert postaw na najlepszą reklamę świata: głosy zadowolonych klientów.
Wytyczne dot.­oceniania  |  Gwarancja jakości  |  Polityka prywatności  |  Informacja prawna  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH