Grupa CGCE łączy nowoczesną medycynę prywatną na najwyższym poziomie z publicznym mandatem opieki dla wszystkich pacjentów. Niezależnie od tego, czy są Państwo pacjentami płacącymi samodzielnie, prywatnie czy w ramach ustawowego ubezpieczenia... zdrowotnego, zawsze będą Państwo leczeni, otoczeni opieką i pielęgnowani na prywatnym poziomie medycznym. Każdego dnia. Z wysokimi standardami jakości, empatią i wielką dbałością o szczegóły. A co najważniejsze: Zawsze z uśmiechem na twarzy. Proszę przekonać się o naszych specjalizacjach w zakresie chirurgii ogólnej i trzewnej, chirurgii kręgosłupa, ortopedii i chirurgii urazowej, chirurgii bariatrycznej i endoskopii bariatrycznej, chorób wewnętrznych z neurologią i lokalnym oddziałem udarowym, gastroenterologii, kardiologii i pneumologii, a także anestezjologii, intensywnej terapii i medycyny bólu. Nasz liczny zespół pełnych pasji specjalistów i lekarzy jest zawsze do Państwa dyspozycji, służąc fachową wiedzą, doświadczeniem i serdecznością.
Jestem osobą bardzo lękliwą.
U doktora Neisa od razu poczułam się swobodnie. Konsultacje dotyczące leczenia, sposób bycia, życzliwość – wszystko mi odpowiada.
Mogę go bez wahania i z pełnym przekonaniem gorąco polecić.
Dziękuję, doktorze Neis, za wspaniałą pracę.
Serdecznie dziękuję panu Schubertowi za bardzo szczere, fachowe i pełne empatii doradztwo, a przede wszystkim za jego empatię. Chociaż konsultacja nie doprowadziła do podjęcia leczenia, poświęcił pan wystarczająco dużo czasu na tę rozmowę. Bardzo to doceniam!
Byłam na konsultacji w klinice Alster. Od samego początku czułam się tam w dobrych rękach. Panie zarówno przez telefon, jak i na miejscu były bardzo serdeczne i pomocne. Chciałabym tutaj szczególnie wspomnieć o pani Schwarzkopf. Jest niezwykle miła i pomocna, zawsze chętnie słucha. Również dr Neis był bardzo miły i wykazał się dużą wiedzą fachową. Czułam się u niego zrozumiana i w bardzo dobrych rękach.
Bardzo miła obsługa w recepcji, przyjemna atmosfera. Doradztwo w porządku, ale nie wybitne.
Obiecana wycena nie dotarła nawet po upływie dwóch tygodni.
Podczas konsultacji czułam się bardzo dobrze. Chodziło o plastykę brzucha. Lekarka wszystko bardzo dobrze wyjaśniła i nie można o tym powiedzieć nic negatywnego. Zdecydowanie poleciłabym tę klinikę innym. Cieszę się na kolejną wizytę.
Polecam dr. med. Franka Grunera – czułem się u niego w bardzo dobrych rękach. Byłem również bardzo zadowolony z pobytu w szpitalu. Wszystkie pielęgniarki były bardzo miłe i dokładały wszelkich starań, aby zapewnić mi komfort.
Dr Schubert przekonuje swoją fachową wiedzą i empatią. Po szczegółowej konsultacji zdecydowałem się na zabieg plastyki brzucha przeprowadzony przez niego. Przebieg operacji był dokładnie taki, jak przewidywano. Na uwagę zasługuje fakt, że dr Schubert oraz jego zespół są dostępni w każdej chwili, nawet po operacji. Jestem niezwykle zadowolony z rezultatu.
Na razie mogę wyrazić jedynie ograniczoną opinię, ponieważ odbyłem dotychczas jedynie rozmowę informacyjną.
Lekarz był bardzo miły i spokojny. Odpowiedział na moje pytania w sposób fachowy i kompetentny oraz szczegółowo poinformował mnie, jakie leczenie mogłoby być odpowiednie dla mojej kondycji fizycznej. Ponadto wyjaśnił mi przebieg zabiegu oraz potencjalne ryzyko.
Następnie odbyłem rozmowę z odpowiednimi pracownikami na temat kwestii finansowych. Zostałem tam poinformowany o kosztach, dodatkowym ubezpieczeniu, możliwościach płatności ratalnej oraz procedurach organizacyjnych związanych z operacją.
Obecnie nadal czekam na pisemną ofertę.
Wczoraj byłem na konsultacji dotyczącej plastyki brzucha; pan doktor był niezwykle miły, bardzo profesjonalny, a ponadto ludzki i sympatyczny. Sprawia wrażenie osoby bardzo doświadczonej i profesjonalnej. Podczas rozmowy budzi poczucie zaufania. Dlatego zdecydowanie wybiorę tę klinikę na moją przyszłą operację. Wyjaśnił wszystko szybko, w przystępny sposób, a jednocześnie wystarczająco szczegółowo. Już nie mogę się doczekać operacji i jej wyników.
Nigdy nie spotkałem lekarza, który wyjaśniłby mi wszystko tak dobrze jak dr Zamani. Jest bardzo empatyczna, a etyka lekarska nie jest dla niej obcym pojęciem. U dr Zamani jest się w najlepszych rękach.
Wszystkie recenzje są subiektywnymi ocenami autorów | Właściciel profilu jest odpowiedzialny za zawartość tej strony |
Profil aktywny od 26.06.2025 | Ostatnia aktualizacja: 27.08.2026