Güneşli havanın yanı sıra yağmur ve rüzgâr da işin bir parçasıdır – bir Schleswig-Holsteinli olarak, “kötü havalarda” yapılan ev gezileri benim için rahatsız edici olmaktan çok ilginçtir.
Benim için odak noktası her zaman siz alıcılar ve... taleplerinizdir. Başarılı bir sonuç önemlidir, ancak aramızdaki uyumlu ilişki olmadan bu mesleğin tadı yarısı kadar bile çıkmaz.
Sizi ve isteklerinizi ciddiye alıyorum ve birlikte geçireceğimiz zamanı olabildiğince keyifli ve rahat hale getiriyorum. Çünkü bir gayrimenkul satın almak heyecan verici olsa da, her an iyi hissettirmelidir.
Gayrimenkul satışında 20 yıllık deneyimimle size güvenilir ve kişisel bir şekilde eşlik ediyorum. Müşterilerimin çoğuyla bugüne kadar güvene dayalı bir ilişki kurmuş durumdayım.
Heinz von Heiden ev tasarımı müstakil ev ikiz ev sıra ev ev satın alma alıcı danışmanlığı kişiye özel hizmet stressiz gayrimenkul satın alma ilk kez ev satın alanlara danışmanlık güvenli gayrimenkul kararı ev satma daire satma arsa satın alma arsa satma
Sayın Torben Busse ile işbirliğimizden son derece memnunuz. Kendisi tüm süreç boyunca profesyonel, destekleyici ve güvenilirdi. Kendisini şiddetle tavsiye eder ve tekrar birlikte çalışmayı çok isteriz.
Torben Busse hakkındaki tüm yorumlar ve deneyimler, bunları oluşturan ve gönderen kişilerin öznel görüşleridir | Bu sayfanın içeriğinden profil sahibi sorumludur |
Profil o zamandan beri aktif 26.03.2026 | Son güncelleme: 17.04.2026
| Rapor profili
İşletme profilinizin sahipliğini alarak işletmenizi büyütün, işletme bilgileriniz üzerinde tam kontrol sağlayın ve müşterilerinizle etkileşim kurmak için güçlü araçların kilidini açın.
Profilinizin sahipliğini almanın avantajları:
Müşteri yorumlarına doğrudan yanıt verme
İşletme bilgilerini ve çalışma saatlerini güncelleme
Analitik ve müşteri içgörülerine erişim
ProvenExpert'e bir rapor gönderin
Kalite güvencesi, ProvenExpert için en önemli önceliktir ve kullanım şartlarına ve inceleme yönergelerine sıkı sıkıya bağlıdır.
Hala şartların ihlal edildiğini düşünüyorsanız, ProvenExpert kalite güvence ekibi tarafından incelenmek üzere bildirmek için aşağıdaki iletişim formunu kullanabilirsiniz.
Hakeme e-posta gönder
* Gerekli alanlar
Bu yorumu üzerinde zaten paylaştınız. Tekrar paylaşmanız çoğaltmaya neden olabilir.
Devam edilsin mi?