Rundvisning i ProvenExpert-produktet

Hvad vi gør, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Tiltræk flere kunder med udtalelser.

Saml, analyser, spor og offentliggør kundefeedback. Udnyt din virksomheds omdømme til at reklamere for dine produkter og tjenester online - det har aldrig været så nemt at tiltrække nye kunder!
Håndmarkør
Håndmarkør

Lav kundeundersøgelser.

Brug vores branchespecifikke undersøgelsesskabeloner og tilpas dem til dine behov. På den måde får du præcis den feedback, du har brug for. Med spørgeskemaskabeloner er det hurtigt og nemt.

Inviter kunderne til at deltage i dine undersøgelser.

Send invitationer ud via undersøgelseskort, QR-koder, papir- og blyantundersøgelser, e-mail, links, sociale netværk, API-interface eller personlig adgangskode. Med så mange muligheder får du den feedback, du har brug for, på ingen tid.
Send invitationer til anmeldelser ud via spørgeskemakort, QR-koder, e-mails, links eller via sociale netværk.

Saml anmeldelser og vurderinger.

Har du allerede anmeldelser på en anden platform? Med ProvenExpert er et par klik alt, hvad der skal til for at samle alle dine anmeldelser (antal og samlet score) på ét sted. Det sparer tid, giver dig mulighed for at overvåge alle dine anmeldelser centralt og holder din virksomhedsprofil opdateret døgnet rundt.

Få statistik over undersøgelsen.

Undersøgelsesanalyser giver dig mulighed for at se, hvor tilfredse dine kunder er. Se alle dine styrker, potentielle forbedringer og topkompetencer på et øjeblik. Optimer dine produkt- og servicetilbud, så de passer bedre til din kundebase.

Der findes masser af filtre og funktioner, som hjælper dig med hurtigt og nemt at få de oplysninger, du har brug for, ud af dine undersøgelser.

Altid på forkant.

ProvenExperts ugentlige rapporter giver dig en oversigt over, hvornår og hvor du har modtaget anmeldelser, samt alle andre oplysninger, der er relevante for din virksomhed.

Du har også mulighed for at modtage daglige opdateringer om alle nye onlineanmeldelser.

Brug dit gode omdømme til at arbejde for dig.

Offentliggør ratings og anmeldelser på din virksomhedsprofil, og tilpas, hvilken feedback der vises.

Udnyt kraften i de sociale netværk.

Tiltræk ny forretning ved at reklamere for dine kundetilfredshedsvurderinger på populære sociale netværk.

Med vores Social Sharing-funktion kan du sende dine anmeldelser direkte til Facebook, LinkedIn og Instagram fra dit dashboard og dermed maksimere din rækkevidde og dit engagement på tværs af flere platforme.
100 % kontrol over dine anmeldelser og vurderinger. Du bestemmer, hvor, hvornår og hvad der skal vises!
Kundeanmeldelser på hjemmesider øger konverteringsraten med op til 270%.

Imponér på et øjeblik.

Et segl, hver anmeldelse. ProvenExpert-mærket kommunikerer en klar kvalitetserklæring til potentielle kunder. Vælg mellem et udvalg af forskellige looks, og placer dit segl, hvor du vil.

Fem stjerner til din virksomhed.

Stjerner
Fremhæv din kundetilfredshed på Google.
Din ProvenExpert-profil er udstyret med en Google-stjernebedømmelse, som også kan integreres i din hjemmesides søgeresultatliste for bedre eksponering og flere klik.
Bliv medlem nu
Søgeresultater
*Undersøgelse fra ConversionXL Institute 2017

Endnu flere funktioner

Undersøgelses-app
Facebook-undersøgelsesapp
Publicer undersøgelser direkte på din Facebook-side.
Boost til søgemaskinerne
Boost til søgemaskinerne
SEO-optimerede profiler betyder mere online synlighed for dig og din virksomhed.
Muligheder for invitationer
Muligheder for invitationer
Inviter kunderne til at deltage i din undersøgelse via e-mail, QR-kode, links, sociale netværk, API, undersøgelseskort og meget mere.
Stjerner
Googles stjernebedømmelser
Vis dine vurderinger i Googles søgeresultater for at tiltrække mere opmærksomhed til dit website.
ProvenExpert API
ProvenExpert API
Forbind nemt vores API med dit CRM-system eller din webshop for at få endnu flere anmeldelser.
Beskyttelse mod uretfærdige evalueringer
Kun ægte feedback
Beskyttelse mod uretfærdige evalueringer via vores voldgiftsprocedure.
Til alle brancher
Skabeloner til undersøgelser
Hurtig og nem at tilpasse til alle brancher og enheder.
Altid med på noderne
Rapporter & Statistik
Vores ugentlige rapporter holder dig opdateret med relevant information.
icon
Registrer dig nu gratis på og kom i gang!
Prøv vores PREMIUM-plan gratis og uforpligtende i 30 dage, hvorefter du automatisk bliver flyttet til vores FREE-plan.
Har du lyst til at prøve? Når som helst!
Vil du gerne finde ud af, hvorfor mere end 2.301.200 tjenester allerede bruger ProvenExpert med succes? Lav en gratis aftale om en individuel online-demo, så fortæller vi dig alt om det!
Søgeresultater
Lav en gratis aftale nu

Har du stadig spørgsmål om ProvenExpert?

Send en e-mail til support@provenexpert.com eller kontakt os via Facebook, X, XING, eller LinkedIn. Vi er her for dig mandag-torsdag kl. 9-17 (CEST ).
ProvenExpert.com 7083 Anmeldelser på ProvenExpert.com