Expert Systems AG driver ProvenExpert.com, en platform, der giver kunderne mulighed for at give omfattende og detaljeret feedback om produkter og tjenester, de har brugt. Alle anmeldelser er velkomne - så længe de er objektive og fair. For at garantere det kvalitetsniveau, vi er blevet kendt for, kræver vi, at alle produkt- og serviceanmeldelser overholder følgende retningslinjer:
1. For at din feedback skal være gyldig, skal du rent faktisk have brugt det produkt eller den tjeneste, du anmelder. Når du indsender en anmeldelse eller vurdering, erklærer du, at dette er tilfældet. Det er udtrykkeligt forbudt at give feedback på produkter eller tjenester, som du ikke har brugt.
2. Du har mulighed for at angive personlige oplysninger i forbindelse med dine anmeldelser eller forblive anonym. Hvis du vælger at angive dit navn i forbindelse med en anmeldelse, skal du være opmærksom på, at det kan blive vist på vores hjemmeside sammen med den pågældende anmeldelse. Det er dog under alle omstændigheder forbudt at give falske eller vildledende personlige oplysninger i forbindelse med anmeldelser. Det er især ikke tilladt at indsende anmeldelser under falsk identitet.
3. Du giver Expert Systems AG de ikke-eksklusive, verdensomspændende, tidsmæssige og tekstmæssigt ubegrænsede rettigheder til at bruge og udnytte de anmeldelser, du opretter. Dette inkluderer også rettighederne til at ændre, duplikere, overføre, offentliggøre og forbedre din feedback samt retten til at overføre brugsrettighederne til tredjeparter uden ret til vederlag. Overdragelsen af rettigheder forbliver upåvirket, hvis denne aftale opsiges af en eller anden grund.
4. Du garanterer, at du er autoriseret til at give rettighederne (se afsnit 3) vedrørende dit indsendte indhold, og at ophavsrettigheder, varemærkerettigheder eller andre intellektuelle ejendomsrettigheder tilhørende en tredjepart ikke krænkes i processen. Desuden er det forbudt at sende indhold, der er ærekrænkende eller indeholder opfordringer til vold, racistiske eller sexistiske udtalelser, propaganda, åbenlys eller skjult reklame eller personlige oplysninger om tredjeparter (især deres navn, telefonnummer, privatadresse, e-mailadresser osv.) uden at have fået deres forudgående samtykke.
5. Vi forbeholder os ret til at blokere eller slette anmeldelser til enhver tid og uden at angive en grund. Dette gælder først og fremmest, når principperne i disse retningslinjer er blevet overtrådt.