Det betaler sig at have et vinderhold på sin side lige fra starten. Få mere at vide om, hvordan du og dine kunder kan få gavn af at bruge ProvenExpert.
Forholdet mellem omkostninger og ydelse
Vores funktionsfyldte startpakke er helt gratis. Bedre ydeevne til en uovertruffen pris.
Dine kunder, dine anmeldelser
Dine ProvenExpert-anmeldelser er altid gratis tilgængelige for dig - også selvom du beslutter dig for ikke at bruge ProvenExpert længere.
Alt på ét sted
Importer dine anmeldelser og vurderinger (antal og samlet score) fra andre platforme til din ProvenExpert-profil.
100% kontrol
Du træffer alle beslutninger - bestemmer, hvem der kan give feedback, og hvilke evalueringer der vises i din profil.
Udvalg af funktioner
Få kvalificeret kundefeedback, udfør analyser, og vis dine anmeldelser og vurderinger fra andre portaler på et enkelt sted.
Databeskyttelse
Med tyske databeskyttelsesstandarder på din side er dine oplysninger altid sikre. Alle data kører over SSL-krypterede forbindelser og gemmes på servere i Tyskland.
Vil du gerne finde ud af, hvorfor mere end 2.301.200 tjenester allerede bruger ProvenExpert med succes? Lav en gratis aftale om en individuel online-demo, så fortæller vi dig alt om det!