Totaaladvies op financieel gebied onder één dak
Al meer dan 15 jaar ben ik succesvol als zelfstandige en begeleid ik mijn klanten met ervaring, toewijding en een vooruitziende blik. Of het nu gaat om verzekeringen, financieringen of beleggingen – ik bied u individuele oplossingen die perfect op elkaar zijn afgestemd.
Bij mij heeft u één vast aanspreekpunt dat uw volledige financiële situatie in het oog houdt en u op de lange termijn begeleidt.
Persoonlijk. Onafhankelijk. Betrouwbaar.
Voor uw financiële zekerheid – vandaag en in de toekomst. Van topprestaties in de sport naar topprestaties in het totaaladvies op financieel gebied
Prestatiedrang, discipline en doelgerichtheid kenmerken mijn loopbaan al sinds jaar en dag. Als kind van een sportieve familie ontwikkelde ik al vroeg de ambitie om topprestaties te leveren. Deze houding begeleidt mij tot op de dag van vandaag – en vormt de basis voor mijn toegewijde en betrouwbare begeleiding van mijn klanten.
Na mijn opleiding tot bankmedewerkster was ik eerst enkele jaren werkzaam in het bankwezen en kon ik waardevolle inzichten verwerven in de financiële markt. Inmiddels ben ik al meer dan 15 jaar succesvol zelfstandig ondernemer en heb ik mijn adviesaanbod voortdurend verder ontwikkeld.
Vandaag de dag bied ik u integraal financieel advies uit één hand:
Of het nu gaat om verzekeringen, financieringen of beleggingen – bij mij heeft u een vast aanspreekpunt dat uw gehele financiële situatie in het oog houdt en deze individueel op elkaar afstemt.
Daarnaast werk ik nauw samen met bedrijven in de regio en ondersteun ik deze bij het opzetten en optimaliseren van de bedrijfspensioenregeling en de bedrijfsziektekostenverzekering.
Mijn advies – individueel, onafhankelijk en vooruitziend
Uw levenssituatie verandert – en daarmee ook uw financiële behoeften. Daarom raad ik u aan uw contracten en strategieën regelmatig te herzien:
Is uw verzekeringsdekking nog steeds passend?
Is er ruimte voor optimalisatie of besparingspotentieel?
Zijn alle onderdelen op een zinvolle manier op elkaar afgestemd?
Als ervaren en onafhankelijk adviseur analyseer ik uw situatie holistisch en ontwikkel ik een op maat gemaakt concept voor u. Ik volg de markt voortdurend, ben op de hoogte van actuele ontwikkelingen en pas uw strategie regelmatig aan uw doelstellingen en wensen aan.
Of het nu gaat om het stichten van een gezin, de aankoop van onroerend goed of vermogensopbouw – ik begeleid u op de lange termijn en zorg ervoor dat u financieel goed gepositioneerd bent.
Financiering waarop u kunt vertrouwen:
Een solide en flexibele financiering vormt de basis voor belangrijke levensbeslissingen – met name bij de aankoop van een eigen woning. Ik help u bij het vinden van een oplossing die past bij uw levenssituatie en u zekerheid biedt voor de lange termijn.
Individuele oplossingen voor uw bouwfinanciering en beleggingen:
Elke financiering en elke belegging is net zo individueel als de persoon erachter. Of het nu gaat om nieuwbouw, aankoop, herfinanciering of strategische vermogensopbouw – ik analyseer uw behoeften en ontwikkel een concept dat optimaal bij u past.
Uw voordeel:
U ontvangt alle diensten gebundeld – begrijpelijk, transparant en uit één hand.