Ik was erg blij met het aanbod, de prijs en de "levering". Ik heb het ter plaatse in een 7eleven uitgeprint en het was erg gemakkelijk.
Helaas was mijn rijbewijs niet correct in het Japans vertaald, waardoor ik geen motor kon huren zoals gepland en mijn eigenlijke vakantieplannen volledig in de prullenbak belandden, tot spijt van mij en mijn 4 medereizigers. Erg vervelend, want ik had mezelf het geld volledig kunnen besparen.
Voor de rest was de service erg goed.
Origineel weergeven
Vertaling
Neemt u alstublieft direct contact met ons op zodat we de zaak samen kunnen bekijken. De vertalingen worden uitgegeven door de Japan Automobile Federation, en tot nu toe is er nog geen enkel geval van een foutieve vertaling gemeld. Elke inzending wordt zorgvuldig en handmatig gecontroleerd voordat deze wordt doorgegeven.
Als er inderdaad een onjuiste vertaling was, hadden we uw probleem direct tijdens uw motorhuur kunnen oplossen. In dergelijke gevallen kunnen we op korte termijn een correctie regelen met de Japanse Automobielfederatie of een bevestiging geven zodat de huur toch mogelijk is.
Natuurlijk, in het geval van een bevestigde fout, zullen we ervoor zorgen dat een gecorrigeerde versie naar uw adres wordt gestuurd voor toekomstige reizen in Japan zonder extra kosten.
Het is belangrijk voor ons dat alle klanten tevreden zijn. Neem daarom rechtstreeks contact met ons op, zodat we uw verzoek volledig kunnen toelichten en een oplossing kunnen vinden.