W naszym domu firma malarska Dillge przeprowadziła trwające kilka miesięcy prace remontowe, a także koordynowała współpracę z innymi wykonawcami.
Począwszy od kompetentnego doradztwa, głównie ze strony pana Dillge seniora, a częściowo również pana Dillge juniora, poprzez koordynację z firmą hydrauliczną i elektryczną, aż po niezwykle dobre i profesjonalne wykonanie wszystkich prac (łazienka bez fug oraz toaleta dla gości, prace tapetarskie i malarskie sufitów oraz ścian korytarzy na trzech piętrach, kuchni i pomieszczenia gospodarczego, w tym nowe wykładziny podłogowe w tych pomieszczeniach) przez niezwykle sympatycznych i kompetentnych pracowników, pana Steve'a i pana Justina – wszystko przebiegło ku naszej pełnej satysfakcji. Warto tutaj wspomnieć, w odróżnieniu od innych doświadczeń, że prace wykonywano z dużym wyczuciem i kładziono nacisk na czystość pod koniec każdego dnia!
Z pełnym przekonaniem możemy polecić firmę malarską Dillge i dziękujemy wszystkim zaangażowanym za wspaniały efekt końcowy!
Tłumaczenie
bardzo dziękujemy za miłą recenzję oraz za zlecenie realizacji tego wspaniałego projektu. Nam również bardzo podobała się ta współpraca. Pomimo drobnych problemów i trudności związanych z terminowością dostaw, efekt końcowy okazał się bardzo dobry.
Cieszymy się na dalszą współpracę z Państwem.
Pozdrawiamy serdecznie w imieniu całego zespołu Lieblingsmaler