Po intensywnych poszukiwaniach odpowiedniego dewelopera dla naszego wymarzonego domu, odkryliśmy Heinza von Heidena i poznaliśmy Pana Kuhnholda. Ku naszemu zaskoczeniu, nasze pierwsze spotkanie odbyło się w weekend bezpośrednio na naszej działce. Zgodnie z jego własnym oświadczeniem, Pan Kuhnhold preferuje osobiste zapoznanie się z nieruchomością, bez względu na to, jak daleka jest podróż. Jego przyjazny, uczciwy i zrelaksowany sposób bycia, jak również jego doświadczenie zawodowe zrobiły na nas wrażenie podczas pierwszego spotkania, więc spotkaliśmy się w domu pokazowym zaledwie kilka dni później, aby rozpocząć planowanie. Nasze pomysły zostały szybko zrealizowane; mogliśmy obejrzeć dwa domy w budowie. Pan Kuhnhold zawsze poświęcał dużo czasu, aby odpowiedzieć na nasze pytania i był zawsze dostępny. Jak dotąd wszystko poszło gładko, nasz wniosek o budowę został zatwierdzony i naprawdę nie możemy się doczekać naszego przyszłego małego domu. Gorąco polecamy Pana Kuhnholda.
Tłumaczenie
Bardzo dziękujemy za Państwa opinię, będziemy towarzyszyć Państwa projektowi do końca i z niecierpliwością czekamy na nadchodzący etap budowy.
Pozdrawiamy Państwa z domu pokazowego w Altenie