Voor een snelle start: Onze sjablonen voor je klantenenquêtes

Klantenenquête: Medische Praktijk & Alternatieve Geneeskunde

Verzamel beoordelingen en aanbevelingen van je patiënten met ProvenExpert. Wek vertrouwen in je diensten en maak je praktijk makkelijker vindbaar op Google door de feedback van je patiënten openbaar beschikbaar te maken.

Bijvoorbeeld artsen, tandartsen, therapeuten

Bekijk voorbeeldenquête: Medische Praktijk
Klantenenquête: Medische Praktijk & Alternatieve Geneeskunde

Klantenenquête: Architectuur

Gebruik onze enquêtes om alles te weten te komen wat je van je klanten wilt weten, en om aanbevelingen en beoordelingen te verzamelen. Onze enquête-analyses laten precies zien wat je sterke en zwakke punten zijn.

Bijvoorbeeld architecten, interieurontwerpers en civiel ingenieurs

Bekijk voorbeeldenquête: Architectuur
Klantenenquête: Architectuur

Klantenenquête: Autohandel

ProvenExpert laat je je klantfeedback precies daar plaatsen waar iedereen het kan zien — op je website, je beoordelingsprofiel, in e-mails, sociale netwerken of in de resultatenlijst van Google Zoeken.

Bijvoorbeeld autodealers, autoverkopers, tweedehands autoverkopers

Bekijk voorbeeldenquête: Autohandel
Klantenenquête: Autohandel

Klantenenquête: Bouw

Gebruik onze online enquêtes om te ontdekken wat je klanten willen en hoe tevreden ze zijn over je producten of diensten. Breng blijvende kwalitatieve verbeteringen aan in je bedrijf en begin met het optimaliseren van je producten en diensten om aan de behoeften van je klanten te voldoen.

Bijvoorbeeld bouwbedrijven, tegelzetters, hoveniersbedrijven

Bekijk voorbeeldenquête: Bouw
Klantenenquête: Bouw

Alles wat je wilt weten.

Of het nu gaat om nageldesign, cosmetica, make-up, massages of pedicures, in je eigen studio of salon of bij de klant thuis — met onze enquêtes voor de beautybranche ontdek je precies waar je klanten in geïnteresseerd zijn.

Bijvoorbeeld cosmeticastudio's, salons, nagelsalons

Bekijk voorbeeldprofiel

Klantenenquête: Advies

Vergroot het vertrouwen in je expertise: enquêteer je klanten, identificeer je topcompetenties en gebruik klantfeedback om transparantie en vertrouwen in je adviesdiensten te creëren.

Bijvoorbeeld voedingsdeskundigen, taxateurs, HR-adviseurs

Bekijk voorbeeldenquête: Advies
Klantenenquête: Advies

Klantenenquête: Zorginstellingen

Geef je klanten het gevoel in goede handen te zijn. Zet je klantbeoordelingen in om vertrouwen in je instelling te wekken. Presenteer je klanttevredenheidsniveau online en help potentiële klanten bij het maken van de juiste keuze.

Bijvoorbeeld bejaardentehuizen, kinderdagverblijven

Bekijk voorbeeldenquête: Zorginstellingen
Klantenenquête: Zorginstellingen

Klantenenquête: Coaching

De coach coachen: neem advies aan van iemand anders — je klanten. Enquêteer je klanten om waardevolle feedback te krijgen over hoe jij en je diensten worden ervaren en wat je topcompetenties zijn.

Bijvoorbeeld businesscoaches, personal coaches, carrièrecoaches

Bekijk voorbeeldenquête: Coaching
Klantenenquête: Coaching

Klantenenquête: Diensten

Gebruik onze enquêtes om de klanttevredenheid te meten, je sterke punten te analyseren en de kwaliteit van je diensten een boost te geven. Positieve bijwerkingen? Verhoogde klantloyaliteit, aanbevelingen en meer nieuwe klanten.

Bijvoorbeeld detailhandel, restaurants & bars, logistiek

Bekijk voorbeeldenquête: Diensten
Klantenenquête: Diensten

Klantenenquête: E-commerce

De eenvoudige manier om feedback te krijgen: onze enquêtes zijn in minder dan 60 seconden gemaakt en in minder dan 3 minuten ingevuld. Ze kunnen worden toegevoegd aan e-mails, websites en andere platforms en worden automatisch door ons systeem geanalyseerd.

Bijvoorbeeld online diensten, marktplaatsen, e-payment diensten

Bekijk voorbeeldenquête: E-commerce
Klantenenquête: E-commerce

Klantenenquête: Evenementen & Entertainment

Ontdek wat je publiek aan jou waardeert, kijk waar je kunt verbeteren en leer wat jouw diensten speciaal maakt. Benut de kracht van klantbeoordelingen om nieuwe bezoekers en klanten te werven.

Bijvoorbeeld dj's, muzikanten, cabaretvoorstellingen en acteurs

Bekijk voorbeeldenquête: Evenementen & Entertainment
Klantenenquête: Evenementen & Entertainment

Klantenenquête: Financiële Dienstverlening

Vertrouwen en knowhow zijn cruciaal in jouw branche. Toon je uitstekende diensten aan potentiële klanten met onze enquêtes. Nodig klanten uit om feedback te geven en genereer product- en dienstaanbevelingen.

Bijvoorbeeld financieel adviseurs, beleggingsadviseurs, portfoliomanagers

Bekijk voorbeeldenquête: Financiële Dienstverlening
Klantenenquête: Financiële Dienstverlening

Klantenenquête: Fotografie

Ontdek wat jouw diensten speciaal maakt en waar er ruimte is voor verbetering. Nodig je klanten eenvoudig uit om feedback en aanbevelingen in te sturen om je te helpen nieuwe klanten te werven.

Bijvoorbeeld bruidsfotografen, reclamefotografen, fotolabs

Bekijk voorbeeldenquête: Fotografie
Klantenenquête: Fotografie

Klantenenquête: Restaurants & Bars

Heb je het lekkerste eten van de stad? Kook je iets speciaals in je keuken? Laat het iedereen weten! Nodig je klanten uit om feedback, aanbevelingen en beoordelingen in te sturen, zodat je potentiële klanten kunt overtuigen van de kwaliteit van je gerechten.

Bijvoorbeeld restaurants, cafés, cafetaria's, snackwagens, streetfood-markten

Bekijk voorbeeldenquête: Restaurants & Bars
Klantenenquête: Restaurants & Bars

Klantenenquête: Ambacht

De meerderheid van de ambachtelijke bedrijven krijgt nieuwe klanten via aanbevelingen. Met de enquêtes van ProvenExpert kun je niet alleen klantfeedback verzamelen, maar tegelijkertijd ook beoordelingen en aanbevelingen genereren.

Bijvoorbeeld loodgieters, gasfitters, timmerlieden, schildersbedrijven

Bekijk voorbeeldenquête: Ambacht
Klantenenquête: Ambacht

Klantenenquête: Hotels & Accommodaties

Zeven van de tien consumenten boeken accommodatie online en letten daarbij speciaal op hoe verschillende aanbieders beoordeeld zijn. Verzamel feedback en win het vertrouwen van potentiële klanten met je klanttevredenheidsniveau.

Bijvoorbeeld hotels, pensions, vakantieappartementen, jeugdherbergen

Bekijk voorbeeldenquête: Hotels & Accommodaties
Klantenenquête: Hotels & Accommodaties

Klantenenquête: Makelaarskantoren

Weet jij wat je klanten geweldig vinden aan jouw diensten? Ontdek het met onze enquêtes. Identificeer je sterke en zwakke punten en benut je topcompetenties om je bedrijf te promoten.

Bijvoorbeeld makelaars, woningbouwverenigingen, verhuurders

Bekijk voorbeeldenquête: Makelaarskantoren
Klantenenquête: Makelaarskantoren

Klantenenquête: IT-diensten

Krijg perfecte klanttevredenheidsmetingen: onze enquêtes zijn ontwikkeld in samenwerking met IT-consultants en bevatten de volledige reeks relevante kwaliteitscriteria voor je klanten. Op deze manier krijg je precies de informatie waar je naar op zoek bent.

Bijvoorbeeld systeembeheerders, IT-consultants, softwareontwikkelaars

Bekijk voorbeeldenquête: IT-diensten
Klantenenquête: IT-diensten

Klantenenquête: Jacht & Schietsport

Hechten je klanten waarde aan je expertise en betrouwbaarheid bij de aankoop van jacht- en sportwapens, accessoires en reparaties? Verzamel nu klantfeedback en laat je klanten zien dat jij de juiste partner bent als het gaat om jacht- en sportwapens.

Bijvoorbeeld geweermakers, wapenhandelaars en uitrustingswinkels voor jacht en schietsport.

Bekijk voorbeeldenquête: Jacht & Schietsport
Klantenenquête: Jacht & Schietsport

Klantenenquête: Motorvoertuigdiensten

Bied je deskundig advies, speciale diensten en eerlijke prijzen? Laat het iedereen weten! Met onze enquêtes voor autogarages en andere aanbieders van automotive-diensten kun je je klanten onder de motorkap laten kijken en je hun goedkeuring geven — plus hun persoonlijke aanbeveling.

Bijvoorbeeld autogarages, verkopers van reserveonderdelen, spuiterijen

Bekijk voorbeeldenquête: Motorvoertuigdiensten
Klantenenquête: Motorvoertuigdiensten

Klantenenquête: Marketing

De beste reclame ter wereld? Een goede reputatie. Niemand weet dat beter dan jij. Met onze enquêtes kun je waardevolle feedback en aanbevelingen verzamelen, waardoor je huidige klanten belangrijke partners worden in je zoektocht naar nieuwe opdrachten.

Bijvoorbeeld reclamebureaus, marketingconcepten, marketingadviseurs

Bekijk voorbeeldenquête: Marketing
Klantenenquête: Marketing

Klantenenquête: Mediavormgeving

Onze enquêtes laten ruimte voor creativiteit: pas de lijst met vragen aan je behoeften aan en verzamel precies de informatie waar je in geïnteresseerd bent.

Bijvoorbeeld webdesigners, grafisch ontwerpers, filmproductiebedrijven

Bekijk voorbeeldenquête: Mediavormgeving
Klantenenquête: Mediavormgeving

Klantenenquête: Mediaproductie

Laat de werkelijke behoeften en wensen van je klanten geen geheim blijven — met onze online enquêtes. Ons systeem kan je klantfeedback automatisch analyseren om je te laten zien hoe tevreden je cliënten zijn over je diensten en wat ze geweldig aan je vinden.

Bijvoorbeeld drukkerijen, copyshops, T-shirt bedrukken

Bekijk voorbeeldenquête: Mediaproductie
Klantenenquête: Mediaproductie

Klantenenquête: Online Marketing

Tegenwoordig gebruiken de meeste klanten internet om bedrijven te vinden die de diensten kunnen leveren die ze nodig hebben. Jij weet dit als geen ander. Gebruik onze enquêtes om klantfeedback, aanbevelingen en beoordelingen te verzamelen en lever een actieve bijdrage aan je online reputatie.

Bijvoorbeeld consultants voor online marketing, SEO-, SEA- en SEM-specialisten

Bekijk voorbeeldenquête: Online Marketing
Klantenenquête: Online Marketing

Klantenenquête: Online Shops

De eenvoudige manier om feedback te krijgen: onze enquêtes zijn in iets minder dan 60 seconden gemaakt en in minder dan 3 minuten ingevuld. Ze kunnen worden toegevoegd aan e-mails, shopwebsites en andere platforms en worden automatisch door ons systeem geanalyseerd.

Bijvoorbeeld online retailers en e-marketplatforms

Bekijk voorbeeldenquête: Online Shops
Klantenenquête: Online Shops

Klantenenquête: Productie

Of het nu gaat om fabricage, vakmanschap of productie – met onze op maat gemaakte enquêtes voor de categorie "Productie" stel je de juiste vragen. Breng de behoeften en meningen van je klanten nog nauwkeuriger in kaart en overtuig potentiële opdrachtgevers.

Bijvoorbeeld voedselproducent, goudsmid, manufactuur

Bekijk voorbeeldenquête: Productie
Klantenenquête: Productie

Klantenenquête: Geestelijke Gezondheidszorg

Gebruik onze enquêtes om (anonieme) aanbevelingen en beoordelingen van je patiënten te verzamelen. Vergroot het vertrouwen in je diensten en help potentiële klanten voor jou te kiezen in plaats van voor de concurrentie.

Bijvoorbeeld psychotherapeuten, relatietherapeuten, conflictoplossing

Bekijk voorbeeldenquête: Geestelijke Gezondheidszorg
Klantenenquête: Geestelijke Gezondheidszorg

Klantenenquête: Juridische Diensten

Meer dan de helft van alle advocaten krijgt nieuwe cliënten via aanbevelingen. Laat onze enquêtes je helpen om beoordelingen en aanbevelingen van je bestaande cliëntenbestand binnen te halen. Op die manier kun je meer vertrouwen wekken voor je diensten.

Bijvoorbeeld notarissen, advocaten, advocatenkantoren

Bekijk voorbeeldenquête: Juridische Diensten
Klantenenquête: Juridische Diensten

Klantenenquête: Social Media

Breid je earned media-strategie uit door klantbeoordelingen en aanbevelingen te verzamelen en deze online aan de wereld te presenteren. Lever een actieve bijdrage aan je online reputatie en haal nieuwe opdrachten binnen.

Bijvoorbeeld social media consultants, bureaus, social media marketing

Bekijk voorbeeldenquête: Social Media
Klantenenquête: Social Media

Klantenenquête: Maatschappelijke Betrokkenheid

Met jouw hulp wordt de wereld een betere plek. Doe deze keer iets voor jezelf en laat iedereen weten over je geweldige werk. Verzamel waardevolle feedback en versterk proactief je online reputatie.

Bijvoorbeeld NGO's, maatschappij, liefdadigheidsinstellingen, stichtingen

Bekijk voorbeeldenquête: Maatschappelijke Betrokkenheid
Klantenenquête: Maatschappelijke Betrokkenheid

Klantenenquête: Detailhandel

Hebben je klanten altijd gelijk? Laat het iedereen weten! ProvenExpert laat je waardevolle klantfeedback verzamelen en de gunst van potentiële klanten winnen met beoordelingen en Google-sterbeoordelingen.

Bijvoorbeeld filiaalmanagers in de detailhandel, speciaalzaken, boetieks

Bekijk voorbeeldenquête: Detailhandel
Klantenenquête: Detailhandel

Klantenenquête: Belastingadvies & Boekhouding

Laat je expertise voor zich spreken: nodig je cliënten uit om deel te nemen aan enquêtes, verzamel waardevolle klantfeedback en aanbevelingen, benut de reclamekracht van je topkwalificaties en vergroot het vertrouwen in je diensten.

Bijvoorbeeld accountants, boekhouders, curatoren

Bekijk voorbeeldenquête: Belastingadvies & Boekhouding
Klantenenquête: Belastingadvies & Boekhouding

Klantenenquête: Stichtingen & NGO's

Wil je iets goeds doen? Verzamel waardevolle feedback voor je stichting om je online reputatie te versterken en de wereld te laten weten over je project.

Bijvoorbeeld stichtingen, NGO's, liefdadigheidsinstellingen

Bekijk voorbeeldenquête: Stichtingen & NGO's
Klantenenquête: Stichtingen & NGO's

Klantenenquête: Reizen & Toerisme

Gebruik onze enquêtes om aanbevelingen en beoordelingen voor reizen en aanbiedingen van je klanten te verzamelen. Vergroot het vertrouwen in je service en gebruik hun beoordelingen om reclame te maken voor je bedrijf.

Bijvoorbeeld VVV-kantoren, reisbureaus

Bekijk voorbeeldenquête: Reizen & Toerisme
Klantenenquête: Reizen & Toerisme

Klantenenquête: Training

Zijn je klanten volkomen — of zelfs buitengewoon — tevreden over je diensten? Laat hun enthousiasme voor je bedrijf je dan helpen om nieuwe klanten te werven. Verzamel feedback van je klanten en gebruik hun beoordelingen om reclame te maken voor je bedrijf.

Bijvoorbeeld personal trainers, dansinstructeurs, hondentrainers

Bekijk voorbeeldenquête: Training
Klantenenquête: Training

Klantenenquête: Transport, Logistiek & Verhuisbedrijven

Onderscheid je van de massa met uitstekende aanbevelingen. Onze branchespecifieke enquêtes helpen je bedrijf vooruit. Beoordelingen zijn overtuigender dan welke advertentie dan ook - en dankzij enquête-analyses kun je je dienstverlening verbeteren!

Bijvoorbeeld verhuisdiensten, ontruimingen, koeriersdiensten, vrachtvervoerbedrijven, meubeltransportbedrijven

Bekijk voorbeeldenquête: Transport, Logistiek & Verhuisbedrijven
Klantenenquête: Transport, Logistiek & Verhuisbedrijven

Klantenenquête: Bedrijfsadvies

Je klanten weten al wat ze geweldig vinden aan jou. Nu is het tijd om je potentiële klanten te laten zien wat je het beste doet. Verzamel feedback van klanten, wek vertrouwen in je advies en overtuig potentiële klanten dat jouw diensten de beste zijn.

Bijvoorbeeld adviseurs, strategieconsultants, managementconsultants

Bekijk voorbeeldenquête: Bedrijfsadvies
Klantenenquête: Bedrijfsadvies

Klantenenquête: Verenigingen & Clubs

Verzamel aanbevelingen en ervaringen van je leden of gasten over activiteiten, bijeenkomsten of evenementen met onze enquêtes. Op deze manier kun je het vertrouwen in je vereniging versterken en actief meehelpen om je online reputatie vorm te geven.

Bijvoorbeeld voor sport-, culturele en steunverenigingen

Bekijk voorbeeldenquête: Verenigingen & Clubs
Klantenenquête: Verenigingen & Clubs

Klantenenquête: Verzekeringsdiensten

Ongeveer 77% van alle makelaars en tussenpersonen krijgt nieuwe klanten via aanbevelingen. Met onze enquêtes win je twee keer: je krijgt valide klantfeedback, samen met aanbevelingen en beoordelingen van je diensten.

Bijvoorbeeld verzekeringsmakelaars, verzekeringsagenten, adviseurs

Bekijk voorbeeldenquête: Verzekeringsdiensten
Klantenenquête: Verzekeringsdiensten

Klantenenquête: Onderwijs & Professionele Ontwikkeling

Of het nu gaat om volwasseneneducatie of bijles: met onze enquêtes krijg je gekwalificeerde klantfeedback, zodat je je topcompetenties en sterke punten als docent kunt identificeren en tegelijkertijd kunt zien waar er ruimte is voor verbetering.

Bijvoorbeeld docenten, onderwijsinstellingen, academies

Bekijk voorbeeldenquête: Onderwijs
Klantenenquête: Onderwijs & Professionele Ontwikkeling

Klantenenquête: Wellness

Wil je de klanttevredenheid verhogen? Wil je je diensten optimaliseren of gewoon weten wat je klanten denken? Met onze enquêtes kun je dit allemaal doen — in iets minder dan 3 minuten.

Bijvoorbeeld spahotels, massagesalons, spa's

Bekijk voorbeeldenquête: Wellness
Klantenenquête: Wellness

Alles wat je wilt weten.

Er is niets overtuigender dan aanbevelingen van tevreden klanten. Met onze enquêtes kun je gekwalificeerde feedback en beoordelingen verzamelen, je sterke en zwakke punten identificeren en de kracht van je topcompetenties benutten voor reclame.

Bijvoorbeeld belastingadviseurs, juridisch adviseurs, bedrijfsadviseurs, taxateurs

Bekijk voorbeeldprofiel
Alles wat je wilt weten.

Nu gratis lid worden en aan de slag!

Probeer ons PREMIUM-abonnement 30 dagen gratis en vrijblijvend uit; daarna word je automatisch overgezet naar ons GRATIS-abonnement.