Reputatie vertrouwd door meer dan 1,4 miljoen bedrijven.
Dat wil ik ook

Ralph-Guido Kuhnhold

Heinz von Heiden massiefbouw huizen showhuis Altena-Ralph-Guido Kuhnhold

Contactgegevens
Het verheugt ons dat u geïnteresseerd bent in onze massiefbouw huizen en we voorzien u graag van veel informatie.
Heinz von Heiden GmbH Massivhäuser staat al sinds 1931 voor kwaliteit, betrouwbaarheid en oplossingen op maat in de huizenbouw. Als...

Contactgegevens

36 Beoordelingen

106 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,91 van 5
Aanbeveling
Na een uitgebreide zoektocht naar een geschikte projectontwikkelaar voor ons droomhuis, ontdekten we Heinz von Heiden en leerden we de heer Kuhnhold kennen. Tot onze verrassing vond onze eerste ontmoeting plaats tijdens een weekend direct op ons terrein. Volgens zijn eigen verklaring geeft de heer Kuhnhold er de voorkeur aan om een persoonlijke indruk van het onroerend goed te krijgen, hoe ver de reis ook is. Zijn vriendelijke, eerlijke en ontspannen manier en zijn professionele ervaring maakten indruk op ons tijdens de eerste ontmoeting, zodat we elkaar al een paar dagen later in het showhuis ontmoetten om met de planning te beginnen. Onze ideeën werden snel gerealiseerd; we konden twee huizen in aanbouw bekijken. De heer Kuhnhold nam altijd veel tijd om onze vragen te beantwoorden en was altijd beschikbaar. Tot nu toe is alles soepel verlopen, onze bouwaanvraag is goedgekeurd en we kijken erg uit naar ons toekomstige huisje. We zouden de heer Kuhnhold van harte aanbevelen.
Beratung von Herrn Kuhnhold im Musterhaus Altena
09.08.2024Danny & Mathis G.
Aanbeveling
De heer Kuhnhold werd ons aanbevolen door vrienden en we zijn erg blij dat we contact met hem hebben opgenomen. Vanaf het eerste gesprek waren we onder de indruk van zijn ideeën en de realisatie van ons huis. Hij heeft ons behoed voor ernstige fouten, waarvoor nogmaals onze dank. Onze bouwaanvraag is nu ingediend bij de gemeente en we kunnen haast niet wachten tot de graafmachines aan de slag gaan.
07.08.2024Familie M.
Aanbeveling
Geweldig advies, ontmoetingen op ooghoogte, altijd beschikbaar voor vragen.
We hebben het gevoel dat we in goede handen zijn.
31.07.2024Frau Szarzynski & Herr Straßburger
Aanbeveling
De heer Kuhnhold is in alle opzichten top. Altijd beschikbaar en vindt altijd een oplossing, wat het probleem ook is. Zeer beleefd, behulpzaam, vriendelijk en uiterst competent.
Naar mijn mening valt er niets meer te verbeteren.
Ik kan iedereen die een huis wil bouwen alleen maar aanraden om contact op te nemen met de heer Kuhnhold.
21.05.2024Familie Schlenkhoff
Aanbeveling
Hij geeft altijd vriendelijk en competent advies; hij geeft uitleg die begrijpelijk is voor bouwleken, geeft waardevolle tips en biedt waardevolle hulp bij niet-contractuele problemen met de autoriteiten en andere problemen.
26.11.2023Familie Crämer
Aanbeveling
De heer Kuhnhold is niet zomaar een "verkoper". Hij is een absolute expert met een schat aan kennis. Hij weet echt waar hij het over heeft en gaat niet zomaar overal op in. Hij vertelt u meteen wat haalbaar is en wat niet. Hij kent niet alleen de bouwvoorschriften, maar ook de wetten. Hij komt ook op voor zijn klanten op het hoofdkantoor als het gaat om speciale verzoeken. Hij doet er alles aan om ze te realiseren! Wij zijn absoluut tevreden over de heer Kuhnhold!
20.11.2023Anoniem
18.09.2023Familie Öner
Aanbeveling
De heer Kuhnhold is geen klassieke verkoper en dat is in de beste zin van het woord bedoeld.
Zijn advies is gebaseerd op zijn professionele ervaring en niet met de bedoeling om te verkopen.
Zijn expertise is zowel breed als diep en u hebt te allen tijde het gevoel dat u het beste advies en de beste ondersteuning krijgt.
Hij is zeer toegewijd en oprecht in zijn advies, wat wij erg op prijs stelden.
26.04.2023Anoniem
Aanbeveling
De heer Kunhold is zeer competent, toegewijd en betrouwbaar, iedereen die met Heinz von Heiden bouwt is bij hem in goede handen.
11.10.2022Familie Kinder
Aanbeveling
Geweldig advies! Uitstekende expertise.
Als er vragen zijn, worden die onmiddellijk beantwoord. Zo niet, dan kunt u er zeker van zijn dat de heer Kuhnhold u op de hoogte houdt en u binnen een paar uur terugbelt om informatie te geven.
Altijd weer.
Zeer aanbevolen
12.09.2022Familie Pielhau
Aanbeveling
Als bouwer die voor het eerst een huis bouwt, kan ik alleen maar zeggen dat de sfeer tijdens de eerste afspraak heel ontspannen en gemoedelijk was. Alles werd stap voor stap uitgelegd wat we konden verwachten. Zelfs de vragen over welk huis en met welke kelder zonder welke voordelen de afzonderlijke huizen hebben, werden goed en gedetailleerd uitgelegd.
Kortom, ik zou de volgende keer weer naar de heer Kuhnhold gaan.
24.06.2021Familie Höll
Aanbeveling
Zeer competent, we voelden dat we in goede handen waren om onze droom van een eigen huis te realiseren.
14.05.2021Familie Kraus
4,40 van 5
Goed
Aanbeveling
De heer Kuhnhold is erg vriendelijk en heeft onze wensen en ideeën meteen
onmiddellijk in zijn computer verwerkt. We zijn zeer tevreden met zijn suggesties en
zeer tevreden. Hopelijk zijn we net zo tevreden als het huis eenmaal gebouwd is.
14.05.2021Fam. Camphausen
Aanbeveling
We voelden ons te allen tijde zeer goed geadviseerd en werden ook op de hoogte gebracht van omstandigheden waar we van tevoren niet eens aan gedacht hadden.
21.01.2021Familie Heuermann
Aanbeveling
Het snelle contact en het allround competente, vriendelijke en altijd eerlijke advies toont het professionele verschil met veel andere huizenbouwbedrijven waarvan we offertes hebben ontvangen. Dit geeft ons een heel goed gevoel en we hebben het gevoel dat we in goede handen zijn.
De heer Kuhnhold heeft een grondige en zeer behulpzame vakkennis, die in de gezamenlijke gesprekken tot de gewenste oplossingen leidt.
We kunnen de heer Kuhnhold van harte aanbevelen en kijken uit naar een soepel en succesvol bouwproject in 2021!
20.01.2021Fam. Linderhaus
Beste familie Linderhaus,
Hartelijk dank voor uw feedback, we zullen uw project tot het einde begeleiden en kijken uit naar de komende bouwfase met u.
Vriendelijke groeten van de Altena modelwoning
Aanbeveling
Altijd topadvies en zeer competent!
19.01.2021Familie Basten
Hallo familie Basten,
Hartelijk dank voor uw feedback en voor uw hernieuwde vertrouwen in Heinz von Heiden.
Vriendelijke groeten van de Altena show home
Aanbeveling
De heer Kuhnhold hecht er veel belang aan dat u alles begrijpt en stelt de kennis die hij uitlegt regelmatig ter discussie.
We hadden het gevoel dat we in zeer goede handen waren en hij gaf ons zeer goed advies.
De realisatie van het eerste idee tot de 3D-weergave was ongelooflijk snel en zeer professioneel.
We zouden zijn advies graag opnieuw en opnieuw inwinnen.
12.01.2021Anoniem
Beste klanten,
Hartelijk dank voor de geweldige recensie.
We zijn altijd blij om te horen dat we alles goed hebben gedaan.
Vriendelijke groeten vanuit het showhuis
Aanbeveling
We voelen ons goed geadviseerd en in goede handen. Dankzij de jarenlange ervaring van de heer KUHNHOLD werden veel punten - inclusief details en valkuilen - vanaf het begin besproken. We kijken nu uit naar het praktische gedeelte van het bouwproject.
03.01.2021Fam. Herzhof
Beste familie Herzog,
Hartelijk dank voor deze geweldige recensie.
We hebben samen de eerste mijlpaal bereikt en de andere zullen we samen bereiken.
We kijken uit naar het project dat we binnenkort samen met u kunnen realiseren.
Vriendelijke groeten uit Altena
Aanbeveling
De heer Kuhnhold is een zeer bekwame adviseur die te allen tijde voor u zorgt. Hij is vaak beschikbaar en zo niet, dan belt hij snel terug.
Hij heeft ons ook geadviseerd met veel praktische ideeën waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben. Een zeer sympathieke man die we te allen tijde zouden aanbevelen.
Zijn vrouw stond ook klaar met hulp en advies, en die twee vullen elkaar heel goed aan.

We komen graag terug! We hebben een prachtige offerte ontvangen.
18.10.2020Franziska&Sebastian
Lieve Franziska,
lieve Sebastian,
Hartelijk dank van ons beiden voor de vriendelijke woorden.
We kijken ernaar uit om samen met jullie aan het huizenbouwavontuur te beginnen en om goede buren te zijn.
Vriendelijke groeten
Michaela & Ralph-Guido
Aanbeveling
Mijn vrouw en ik zijn erg blij dat we de heer Kuhnhold hebben ontmoet!
Tot dan toe hadden we heel weinig contact gehad met het bouwen van een huis/nieuwbouw en konden we ons niet voorstellen wat er allemaal bij kwam kijken.
Het begon al met het eerste telefonische contact, waarbij we uitgebreide informatie en uitleg kregen over wat we konden verwachten.
We kregen zeer snel onze eerste persoonlijke afspraak.
Zelfs daar kregen we een zeer gedetailleerde briefing over het bouwen van een huis, specialistische termen en alle stappen en fasen die zouden volgen.
We voelden ons direct betrokken en konden ook met de onderwerpen en inhoud aan de slag tijdens de volgende bijeenkomsten en samen plannen maken. De heer Kuhnhold nam onze zorgen meteen ter harte en had al een aantal eerste ideeën of voorgestelde oplossingen voor ons in petto.
Hierop voortbouwend kregen we tijdens de rest van de afspraak en de vervolgafspraken meteen een heel goed gevoel en voelden we dat we in heel goede handen waren.
Zowel aan de empathische als aan de technische kant.
Verzoeken om veranderingen werden onmiddellijk beantwoord en zo snel mogelijk uitgewerkt.
Zijn expertise hielp ons op alle manieren om onze wensen te realiseren!
We vonden ook altijd open oren voor onze talloze vragen buiten de afspraken om!
We zouden de heer Kuhnhold zonder voorbehoud aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het bouwen van een nieuw huis!
Hartelijk dank voor het uitstekende advies!
Ralph Guido Kuhnhold Musterhaus Altena
22.09.2020Thomas und Karin P.
Lieve Karin,
lieve Thomas,
Hartelijk dank voor al uw vriendelijke woorden.
We kijken uit naar de komende maanden waarin we u mogen begeleiden op de weg naar uw droomhuis.
Beste wensen en op goede buren zijn
Michaela & Ralph-Guido

4.91 van 5
Matthias Krüger
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Ralph-Guido Kuhnhold

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Ralph-Guido Kuhnhold zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 11.05.2017  |  Laatst bijgewerkt: 26.11.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH