Vi på ProvenExpert har alltid sett skyddet av dina uppgifter som en av våra främsta angelägenheter. Som ett företag beläget i Berlin har de strikta tyska dataskyddsbestämmelserna alltid gällt för oss.
EU:s nya allmänna dataskyddsförordning (GDPR) träder i kraft den 25 maj 2018. Med den avser lagstiftarna att underlätta ett enhetligt och starkt dataskydd för ditt skydd - även bortom Europeiska unionens gränser. Vi applåderar detta. Vi har tagit tillfället i akt att uppdatera vår
Dataskyddsbestämmelser i enlighet med detta. Om du arbetar för användare inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet eller på annat sätt omfattas av GDPR, läs dessa villkor.
„ Allt handlar om förtroende“ är inte bara den standard vi lever efter, utan också den vägledande principen när det gäller dina uppgifter. Av denna anledning kommer allt att förbli lika säkert som det alltid har varit på ProvenExpert och för oss är GDPR bara ytterligare en anledning att göra allt ännu mer transparent och att på denna sida förklara för dig vilka försiktighetsåtgärder vi vidtar för att skydda dina uppgifter så bra som möjligt.