De ideale oplossing voor je reviewmarketing: voor meer vertrouwen, klanten & verkoop.
Met ProvenExpert.com kunt u feedback van uw klanten verzamelen en al uw klantbeoordelingen van alle portals presenteren op een beoordelingszegel. Met onze... klantenenquêtes kunt u in detail te weten komen wat klanten leuk vinden aan uw product of dienst en hoe tevreden ze zijn.
Bent u op zoek naar een oplossing op maat voor uw bedrijf? Met de Enterprise Solution kun je de klanttevredenheid van individuele medewerkers, teams, vestigingen of het hele bedrijf meten en vergelijken - efficiënt, eenvoudig en in lijn met je CI.
Het ProvenExpert Quality Seal wordt toegekend aan serviceproviders die ten minste 10 klantbeoordelingen hebben ontvangen met een aanbevelingspercentage van 90% of hoger.
Ik ben tot nu toe erg tevreden over ProvenExpert. Omdat ik het platform nog niet zo lang gebruik, kan ik nog geen precieze uitspraken doen over bepaalde functies. De gebieden die ik al gebruik zijn echter zeer overtuigend.
Hartelijk dank voor de geweldige recensie! We zijn erg blij dat de eerste indruk zo positief is. Neemt u gerust de tijd om de andere functies te ontdekken - als u vragen heeft of ondersteuning nodig heeft bij het instellen, staan wij altijd voor u klaar!
Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij dat de opties op ons portaal u bevallen. Wij richten ons op hoge kwaliteit en [bijv. voortdurende ontwikkeling / persoonlijke ondersteuning], wat wordt weerspiegeld in de prijs. Wij zijn er echter van overtuigd dat de toegevoegde waarde uw investering rechtvaardigt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn erg blij met uw vriendelijke woorden en dat ProvenExpert u heeft geholpen vertrouwen op te bouwen bij uw potentiële klanten.
Als site-eigenaar is het moeilijk om te zoeken naar pagina's van andere bedrijven om als klant te beoordelen. 😅 Ik eindig altijd op de gebruikerssite van proven expert met de login. Als ik google op proven expert, dan moeten alle gebruikers naar het expertkompas worden geleid.
Het zou ook wat makkelijker moeten zijn om van de ene naar de andere site te gaan - makkelijker te vinden.
Om te voorkomen dat u steeds heen en weer moet schakelen tussen uw profiel en de zoekresultaten, helpen deze technische tips:
Incognitomodus: Open Expert Compass in een privévenster (Ctrl+Shift+N). Op deze manier herkent de site niet dat u bent ingelogd en wordt u alleen de klantweergave getoond.
Tweede browser: Gebruik één browser (bijv. Chrome) om in het dashboard te werken en een andere (bijv. Firefox) alleen om als "gast" te zoeken.
Als u nog vragen hebt, kunt u ons een e-mail sturen of gebruik maken van onze nieuwe en uitgebreide FAQ-sectie. Onze chat is live van maandag tot vrijdag, tussen 9.00 en 17.00 uur.
Dat begrijp ik - budget is altijd een belangrijke factor. Veel van onze klanten dachten er in het begin ook zo over, totdat ze zich realiseerden hoeveel tijd ze konden besparen door niet elk platform afzonderlijk te hoeven onderhouden. Bovendien zorgt een gebundeld profiel aantoonbaar voor hogere klikratio's en meer vertrouwen bij nieuwe klanten. Als u de winst aan nieuwe klanten uitrekent tegen de vergoeding, is de tool meestal zeer snel afgeschreven. Zullen we eens kijken welk pakket precies bij uw huidige volume past?
Ik moest een correctie laten aanbrengen in mijn bedrijfsnaam en ik ben erg blij met hoe snel en vriendelijk het supportteam reageerde. Het probleem werd vrijwel onmiddellijk opgelost. Zo ziet een professionele klantenservice eruit - absoluut voorbeeldig!
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is ons doel om problemen op een directe en ongecompliceerde manier op te lossen. We zijn blij dat alles soepel is verlopen en helpen u graag weer verder als u nog vragen heeft.
Hartelijk dank voor de geweldige feedback! We zijn erg blij dat we het onderwerp sociale media op een begrijpelijke en transparante manier hebben kunnen overbrengen.
Hartelijk dank voor de geweldige feedback en de 4,6 sterren! We zijn erg blij dat u het hulpmiddel voor digitale geletterdheid goed vindt. We wensen u veel succes bij het gebruik ervan!
Bedankt voor de geweldige recensie! Wij hechten veel waarde aan professionele en duidelijke communicatie - het is fijn dat u het gevoel had dat u bij ons in goede handen was.
Alle beoordelingen en ervaringen over ProvenExpert.com zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 09.05.2014 | Laatst bijgewerkt: 21.04.2026
| Verslag profiel
Laat je bedrijf nu groeien door je bedrijfsprofiel op te eisen, krijg volledige controle over je bedrijfsinformatie en ontgrendel krachtige tools om met klanten in contact te komen.
Voordelen van het opeisen van je profiel:
Werk je bedrijfsinformatie en openingstijden bij
Toegang tot analyses en klantinzichten
Een rapport indienen bij ProvenExpert
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?
Met vriendelijke groeten