ProvenExpert.com

Değerlendirme pazarlama ve müşteri memnuniyeti analizi

EN IYI HIZMET SAĞLAYICI 2026
EN İYİ TAVSİYE 2026
4,42 dışarı 5
7.023 Yorumlar
İletişim bilgileri
İnceleme pazarlamanız için ideal çözüm: Daha fazla güven, müşteri ve satış için.

ProvenExpert.com ile müşterilerinizden geri bildirim toplayabilir ve tüm portallardan gelen tüm müşteri yorumlarınızı bir derecelendirme mührü üzerinde...

İletişim bilgileri

1.011 Yorumlar

5.598 Yorum ProvenExpert.com'da

4,52 5 üzerinden
Tavsiye
Proven Expert, bir psikoterapi uygulamasının sahibi olarak benim için vazgeçilmez, çünkü danışanlarıma anonim değerlendirme bırakma fırsatı veriyor.
05.03.2026DirkHartmannHPP
Merhaba değerlendiriciler!

Güveniniz ve geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Anonim ProvenExpert derecelendirme portalının burada emin ellerde olduğunuzu hissetmenize yardımcı olmasından memnuniyet duyuyorum.

Tavsiye
ProvenExpert incelemelerimi diğer sosyal medyada da yayınlayabilirim.
04.03.2026Resilienz & Selbstfürsorge Coach
Sevgili rater!

Olumlu geri bildiriminiz ve tam 5 yıldız için çok teşekkür ederiz! Şeffaflığa büyük önem veriyoruz, bu nedenle ProvenExpert'in sosyal paylaşım işlevini çok takdir ediyoruz. Deneyimlerinizi başkalarıyla paylaşmak için kullanmanız harika. İyi işbirliğinin devamına!

5 üzerinden 4,67
Tavsiye
Bir keresinde, kapasite ve zaman yetersizliği nedeniyle görevini kabul edemediğim için hiç çalışmadığım biri tarafından kötü değerlendirildim. Bu nedenle işimin kalitesini değerlendiremedi. ProvenExpert.com'un müşteri hizmetleri talebime hemen yanıt verdi ve kötü yorumu hemen sildi. Son derece mutlu oldum ve çok memnun kaldım.
Sevgili rater!

Olumlu geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz! Değerlendirmelerin işimizin dürüst bir resmini yansıtması bizim için önemlidir. ProvenExpert destek ekibinin bu kadar hızlı yanıt vermesinden memnuniyet duyuyoruz, böylece odak noktamız müşteri hizmetlerimizin gerçek kalitesine geri dönebilir.

5 üzerinden 3,40
Ortalama
Sevgili ekip, ÜCRETSİZ tarifesinde eski yorumların 2 yıl sonra silinmesi kuralınızı uygunsuz buluyorum. Bu kuralı kaldırırsanız çok memnun olurum. Genel olarak, fiyatlarınızı ve paket seçeneklerinizi de çekici bulmuyorum. Daha ucuz bir ödeme seçeneği, sadece ücretsiz sürüme kıyasla pahalı ücretli seçenekten daha düşük eşikli olabilirdi. Bu garip indirimli fiyatlandırma politikasını oldukça şüpheli ve itici buluyorum çünkü platform zaten uzun vadeli kullanımla ilgili. Bence yorum sayısına göre kademeli fiyatlandırma, yeni başlayan küçük işletmeler için çok daha mantıklı olacaktır. FG Milan Hartmann
Merhaba değerlendirici,

Bize zaman ayırıp ürünümüz ve fiyatlandırma politikamız hakkında dürüstçe görüş bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Platformumuzu sürekli olarak geliştirmemize yardımcı olduğu için yapıcı geri bildirimleri çok takdir ediyoruz.
Belirttiğiniz hususlara değinmek istiyorum:
Eski incelemelerin silinmesi (Ücretsiz Tarife): Herkese açık değerlendirmeleri 2 yıl ile sınırlamanın uzun vadeli bir kullanıcı olarak size uygun görünmediğini anlıyorum. Bu düzenleme, ücretsiz hesaplar için yüksek teknik maliyetler ve depolama gereksinimleri ile başa çıkmamıza yardımcı olmaktadır.
Bu nedenle yorumlar silinmez, ancak artık ödüllere sayılamayacakları için artık herkese açık olarak görünür hale getirilmez.
Amacımız her büyüklükteki şirket için (yeni kurulanlardan köklü işletmelere kadar) doğru seçeneği sunmaktır. Daha düşük fiyatlı bir orta seviye sunma ya da değerlendirme sayısına göre değişen bir ölçek sunma öneriniz çok değerli. Fiyatlandırma modellerimizi düzenli olarak gözden geçiriyoruz ve bu bilgileri bir sonraki planlamamıza dahil edeceğiz.
İhtiyaçlarınıza daha uygun bir çözüm bulup bulamayacağımızı görmek için özel senaryonuzu (gelişmekte olan küçük işletme) daha iyi anlamaktan mutluluk duyarım.

5 üzerinden 4,60
Tavsiye
Kullanımı çok kolay, sadece bir google derecelendirmesi görünürlük için çok daha değerli, bu yüzden google derecelendirmelerine bağlı kalıyorum.
Sevgili Bayan Göweil,

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Platformumuzu kullanıcı dostu bulmanızdan memnuniyet duyuyoruz - amacımız da tam olarak bu.

Görünürlüğün önemli bir faktör olduğunu ve Google gibi platformların bunda çok önemli bir rol oynadığını biliyoruz. Aynı zamanda, hedeflenen itibar yönetimi ve yapılandırılmış müşteri geri bildirimi yoluyla katma değer sunmak istiyoruz.

Hizmetimizin mevcut Google inceleme stratejinizi nasıl tamamlayabileceğini öğrenmek isterseniz, bu konuda sizinle konuşmaktan memnuniyet duyarız. Geri bildiriminiz için tekrar teşekkür ederiz - gerçekten minnettarız.

5 üzerinden 4,10
Tavsiye
Küçük bir hobi şirketi olarak benim için çok pahalı.
Bana uygun ve uygun maliyetli bir teklifiniz varsa, gemiye geri dönmeye hazırım.
04.03.2026Click and Joy
Sayın müşterimiz,

Dürüst geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Özellikle küçük şirketler için fiyatın belirleyici bir faktör olabileceğini tamamen anlıyoruz.

Doğru koşullar altında bizimle tekrar çalışmaya gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. İhtiyaçlarınız için daha uygun ve uygun maliyetli bir çözüm olup olmadığını kontrol etmekten memnuniyet duyarız. Bu konuyu yüz yüze görüşebilmemiz için support@provenexpert.com adresinden doğrudan bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Tavsiye
...işte ben böyle bir işbirliği hayal ediyorum...
04.03.2026Sven Ehrenberg
Sevgili Bay Ehrenberg,

Yorumunuz için çok teşekkür ederiz! İşbirliğimizin beklentilerinizi karşılamış olmasından dolayı çok memnunuz. Bu tür bir ortaklık bizim için önemlidir ve güveniniz için çok teşekkür ederiz.

Tavsiye
Çok güvenilir ve hızlı destek! Çok teşekkür ederim!
03.03.2026Ronald Biegler
Merhaba Bay Biegler!

Nazik sözleriniz için çok teşekkür ederiz! Her şeyin sorunsuz işlemesini sağlamak için her zaman elimizden geleni yapıyoruz. Desteğe ihtiyacınız olursa lütfen istediğiniz zaman bizimle tekrar iletişime geçin.

5 üzerinden 3,25
Ortalama
Oldukça yüksek bir maliyet karşılığında, çok az katma değer elde ettim.
28.02.2026Anonim olarak
Sevgili rater!

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Görüşlerinize değer veriyor ve yorumlarınızı ciddiye alıyoruz. Paranızın karşılığını tam olarak alamadığınızı duyduğumuza üzüldük. Deneyiminizi daha ayrıntılı olarak açıklamak için doğrudan müşteri hizmetleri ekibimizle iletişime geçmenizi öneririz. Geri bildirimleriniz hizmetlerimizi daha da geliştirebilmemiz için önemlidir.

5 üzerinden 2,33
Orta
Tavsiye
Premium paketin her bir unsurunu ayrı ayrı rezerve edebilmenizi isterdim, bu haliyle çok pahalı.
25.02.2026Ne
Sevgili rater!

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Premium paketin her bir unsurunu ayrı ayrı rezerve etme öneriniz çok ilginç ve bu konudaki görüşünüze değer veriyoruz. Gelecekte daha esnek seçenekler sunabilmek için bu önerinizi dikkate alacağız. Teklifimizi genel olarak tavsiye etmenizden memnuniyet duyuyor ve gelecekte beklentilerinizi karşılamaya devam edebileceğimizi umuyoruz.

Tavsiye
Çok profesyonel, derecelendirmeler bir şekilde "daha yüksek kalite". Çok beğendim ve kullanmaya devam edeceğim.
25.02.2026DJ Heinz
Merhaba sevgili yorumcu!

Harika geri bildiriminiz ve 5 yıldızınız için çok teşekkür ederim! Her şeyin yolunda gitmesine sevindim.

5 üzerinden 4,03
Tavsiye
Şahsen, ücretli abonelik sürümü benim için çok pahalı!
25.02.2026Sibylle
Sayın müşterimiz,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Ücretli aboneliklerimizi çok pahalı bulduğunuz için üzgünüz. Size her zaman paranızın karşılığını sunmaya çalışıyoruz.

İhtiyaçlarınıza daha uygun olabilecek seçenekleri veya teklifleri görüşmekten memnuniyet duyarız. Bizimle support@provenexpert.com adresinden iletişime geçmeniz yeterlidir.

Tavsiye
Abonelik modelim artık tam olarak oturmadığında verdiğiniz hızlı yanıt için çok teşekkür ederim. Tek gereken bir e-postaydı ve gülümseyebildim - bana yardım edildi.
23.02.2026Ulf Collasch
Sevgili Bay Collasch,

Nazik geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz! Başvurunuzu bu kadar hızlı bir şekilde işleme koyabildiğimiz için mutluyuz. Müşterilerimiz için her şeyi mümkün olduğunca basit ve karmaşık olmayan hale getirmek bizim için çok önemlidir.

Lütfen istediğiniz zaman bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Saygılarımla, ProvenExpert ekibiniz
Sadece tavsiye edebilirim! Tüm kategorilerde 5 yıldız
ProvenExpert
21.02.2026Sonja Metzger
Çok teşekkür ederim Bayan Metzger,

Harika geri bildirimlerden çok memnunuz ve elbette sorularınız ve endişeleriniz için her zaman hazırız.

Tavsiye
Çok yardımsever bir personel tarafından arandım. Her e-posta işleme alındı ve derhal yanıtlandı. Çok teşekkür ederim.
17.02.2026DIANNA 24 GmbH - Im Alter daheim
Sevgili Bayan Löwenstein,

Harika yorumunuz için çok teşekkür ederiz!
Bu kadar memnun kalmanıza çok sevindik!

Tavsiye
Bayan Lindenblatt'a teşekkürlerimi sunuyorum - işte istediğimiz hizmet bu. Sabrınız ve dönüşümler konusundaki muazzam yardımınız için binlerce teşekkürler. ProvenExpert'i sadece tavsiye edebilirim!
12.02.2026Stefanie Koch
Sayın değerlendirici,

Harika yorumunuz için çok teşekkür ederiz!
Bu kadar memnun kalmanıza çok sevindik!

5 üzerinden 3,60
İyi
Gerekli müşteri derecelendirmelerini elde ettik ve ProvenExpert'i yıllardır ücret karşılığında kullanıyoruz. Bu durum, bir yıl içinde elde edilen derecelendirme mühürlerinin artık geriye dönük olarak alınamamasını ve zaman içinde belgelendirmenin mümkün olmamasını daha da anlaşılmaz kılıyor. Bu, gereksiz yere esnek olmayan ve müşterinin bakış açısından pek de anlaşılır olmayan bir durum gibi görünüyor.
ProvenExpert
09.02.2026Christian Zapp
Sayın değerlendirici,

Görüşleriniz için teşekkür ederiz.
Ödüller her zaman cari yıl için verilmektedir.
Şu anda ödülleri bir önceki yıl için geriye dönük olarak kullanılabilir hale getirmek için teknik bir seçenek bulunmamaktadır. Bu durum tüm müşteriler için aynıdır.
Lütfen her zaman mevcut yılın ödüllerini sipariş ettiğinizden ve talep ettiğinizden emin olun.

Ancak, derecelendirme mühürleri her zaman kullanımınıza açıktır ve bunları profilinizde oluşturabilir ve indirebilirsiniz.

Tavsiye
Çok hızlı yanıt ve çözüm. Dost canlısı ve iletişimsel. Memnuniyetle tekrar.
ProvenExpert Kundensupport
29.01.2026Patricia W.
Sayın müşterimiz,

Yorumunuz için teşekkür ederiz! Size hızlı bir şekilde yardımcı olabildiğimiz için mutluyuz.

Güveniniz için çok teşekkür ederiz ve size istediğiniz zaman tekrar yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Tavsiye
Çok iyi ve iyi organize edilmiş hizmet.
ProvenExpert Kundensupport
28.01.2026Anonim olarak
Sayın müşterimiz,

Yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Nazik sözleriniz için teşekkür eder, özenli bir hizmet deneyimlemiş olmanızdan memnuniyet duyarız.

ProvenExpert-Takımınız
Tavsiye
Hızlı ve kullanımı kolay, son derece kullanıcı dostu bir araç. Özellikle olumlu: Sahte incelemeler neredeyse imkansız, bu da incelemelerin gerçek ve güvenilir kaldığı anlamına geliyor. Sonuç olarak, açık, güvenli ve kullanıcı dostu bir çözüm.
27.01.2026AV+PG AG
Merhaba sevgili yorumcu,

Verdiğiniz 5 yıldız için çok teşekkür ederiz!
Bu kadar memnun kalmanıza çok sevindik.

Herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!
1.425

559 Derecelendirmeler Trustpilot

02.03.2026
Submit a review

Mesajınız ProvenExpert.com

Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Geçersiz e-posta adresi
* zorunlu alanlar
Geçersiz karakterler. Yalnızca rakamlar ve boşluk karakterleri kullanılabilir.

gizlilik politikasını kabul ediyorum.

ProvenExpert.com hakkındaki tüm yorumlar ve deneyimler, bunları oluşturan ve gönderen kişilerin öznel görüşleridir  |  Bu sayfanın içeriğinden profil sahibi sorumludur  |   Profil o zamandan beri aktif 09.05.2014  |  Son güncelleme: 06.03.2026   |  Rapor profili

Yetkin profesyoneller ararken daha fazla şeffaflık ve güvenlik

Gerçek müşteri görüşleri
Diğer müşterilerin deneyimlerinden yararlanın: ProvenExperts onaylı müşteri yorumları, doğru ürün veya hizmeti seçmenize yardımcı olabilir.
Etkili müşteri geri bildirimi
ProvenExpert, bir şirketin tüm hizmet yelpazesinin (örneğin müşteri hizmetleri, danışmanlık) gözden geçirilmesine olanak tanır. Bu şekilde, tüm alanlardaki hizmet kaliteniz hakkında ayrıntılı bir genel bakış elde edersiniz.
Bağımsız incelemeler
ProvenExpert ücretsiz, bağımsız ve tarafsızdır. Müşteriler değerlendirmelerini kendi rızalarıyla yaparlar - görüşleri satılık değildir. Ve incelemelerin içeriği para veya başka herhangi bir yolla etkilenemez.

İyi itibarınız:
Dünyanın en iyi reklamı!

Tüm tüketicilerin yüzde 85'i çevrimiçi incelemelere kişisel tavsiyeler kadar güveniyor.

ProvenExpert ile dünyanın en iyi reklamcılığına güvenebilirsiniz: memnun müşterilerinizin sesleri.
Değerlendirme Kuralları  |  Kalite Güvencesi  |  Gizlilik Politikası  |  Yasal Uyarı  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH