Ik kan mijn reis met PTA naar Tanzania en Zanzibar met een gerust hart aanbevelen! De heenvlucht met transfer naar de eerste lodge bij zonsopgang verliep vlot, de kamer was zelfs al om 6.00 uur klaar om in te slapen. De volgende dagen met James, de gids die perfect Duits sprak, waren gevuld met veel waarnemingen van dieren. Elke lodge waar we verbleven had zijn eigen speciale charme. Zelfs de overnachtingen in tenten waren comfortabel, het douchewater was altijd warm en het bed comfortabel!
Het ontbijt en diner waren met veel liefde bereid en smaakten erg goed.
Op dag 7 was het tijd om afscheid te nemen van leeuwen, olifanten, giraffen, gnoes, zebra's en vele andere dieren.
Na een vlucht in een klein propellervliegtuig landden we veilig in Zanzibar en konden we ontspannen op een prachtig strand en genieten van het heerlijke eten!
Het was interessant om Stone Town in Zanzibar City te bezoeken en een specerijenboerderij waar we konden zien hoe alle specerijen worden verbouwd en geoogst.
Terugkijkend kan ik deze reis alleen maar aanraden aan iedereen die Tanzania met de Big Fives wil bezoeken.
Heel veel dank aan Andrea en Thomas voor deze geweldige dagen!
Origineel weergeven
Vertaling
Wat geweldig dat u de diversiteit van Afrika zo intens heeft kunnen ervaren - van de eindeloze vlaktes van de Serengeti tot de majestueuze hellingen van de Ngorongoro krater en de zachte stranden van Zanzibar. We zijn vooral blij dat u zich zo op uw gemak voelde in de accommodatie, tijdens de gamedrives en in het boetiekhotel.
Ervaringen zoals deze blijven u altijd bij - het gouden licht van de savanne, de roep van de wilde dieren bij zonsondergang, het zachte geluid van de zee in de ochtend.
Waar brengt uw reislust u de volgende keer naartoe?
Wij helpen u graag bij het vervullen van uw volgende reiswens.
Bedankt voor uw sterren!