De ideale oplossing voor je reviewmarketing: voor meer vertrouwen, klanten & verkoop.
Met ProvenExpert.com kunt u feedback van uw klanten verzamelen en al uw klantbeoordelingen van alle portals presenteren op een beoordelingszegel. Met onze... klantenenquêtes kunt u in detail te weten komen wat klanten leuk vinden aan uw product of dienst en hoe tevreden ze zijn.
Bent u op zoek naar een oplossing op maat voor uw bedrijf? Met de Enterprise Solution kun je de klanttevredenheid van individuele medewerkers, teams, vestigingen of het hele bedrijf meten en vergelijken - efficiënt, eenvoudig en in lijn met je CI.
Het ProvenExpert Quality Seal wordt toegekend aan serviceproviders die ten minste 10 klantbeoordelingen hebben ontvangen met een aanbevelingspercentage van 90% of hoger.
Proven Expert is onmisbaar voor mij als eigenaar van een psychotherapiepraktijk, omdat het mijn cliënten de mogelijkheid biedt om anonieme beoordelingen achter te laten.
Hartelijk dank voor uw vertrouwen en feedback. Ik ben blij dat het anonieme beoordelingsportaal van ProvenExpert u helpt om het gevoel te krijgen dat u hier in goede handen bent.
Hartelijk dank voor de positieve feedback en de volle 5 sterren! Wij hechten veel belang aan transparantie en daarom waarderen wij de functie voor sociaal delen van ProvenExpert enorm. Het is geweldig dat u deze gebruikt om uw ervaringen met anderen te delen. Op een verdere goede samenwerking!
Eén keer werd ik slecht beoordeeld door iemand voor wie ik helemaal niet had gewerkt, omdat ik zijn mandaat niet kon aanvaarden wegens gebrek aan capaciteit en tijd. Daarom kon hij de kwaliteit van mijn werk niet beoordelen. De klantenservice van ProvenExpert.com reageerde onmiddellijk op mijn vraag en verwijderde de slechte beoordeling meteen. Ik was erg blij en zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is belangrijk voor ons dat beoordelingen een eerlijk beeld geven van ons werk. Het is geweldig dat ProvenExpert Support zo snel heeft gereageerd, zodat de focus weer kan liggen op de daadwerkelijke kwaliteit van onze klantenservice.
Beste team, ik vind uw regel dat oude beoordelingen na 2 jaar in het GRATIS tarief worden verwijderd ongepast. Ik zou het op prijs stellen als u deze regel zou verwijderen. Over het algemeen vind ik uw prijzen en pakketopties ook onaantrekkelijk. Een goedkopere betalingsoptie zou een lagere drempel zijn dan alleen de gratis versie versus de dure betaalde optie. Ik vind dit vreemde kortingsbeleid nogal dubieus en onaantrekkelijk, omdat het platform toch draait om langdurig gebruik. Ik denk dat een gedifferentieerde prijsstelling op basis van het aantal beoordelingen veel logischer zou zijn voor kleine bedrijven die net beginnen. FG Milan Hartmann
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons uw eerlijke mening te geven over ons product en prijsbeleid. Wij stellen constructieve feedback zeer op prijs, omdat het ons helpt om ons platform voortdurend te verbeteren.
Ik wil graag op uw punten ingaan:
Verwijdering van oude beoordelingen (Gratis Tarief): Ik begrijp dat het beperken van publiekelijk zichtbare beoordelingen tot 2 jaar ongepast lijkt voor u als langetermijngeoriënteerde gebruiker. Deze regeling helpt ons om te gaan met de hoge technische kosten en opslagvereisten voor gratis accounts.
Recensies worden daarom niet verwijderd, maar simpelweg niet meer publiekelijk zichtbaar gemaakt, omdat ze niet meer kunnen meetellen voor de awards.
Ons doel is om voor elke bedrijfsgrootte (van starters tot gevestigde bedrijven) de juiste optie aan te bieden. Uw suggestie om een lager geprijsd tussenniveau te introduceren of een glijdende schaal aan te bieden op basis van het aantal beoordelingen is waardevol. Wij herzien onze prijsmodellen regelmatig en zullen deze informatie in onze volgende planning opnemen.
Ik zou graag uw specifieke scenario (klein bedrijf in ontwikkeling) beter begrijpen om te zien of we een oplossing kunnen vinden die beter bij uw behoeften past.
Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij dat u ons platform gebruiksvriendelijk vindt - dat is precies ons doel.
We weten dat zichtbaarheid een belangrijke factor is en platforms zoals Google spelen hierin een cruciale rol. Tegelijkertijd willen wij toegevoegde waarde bieden door middel van gericht reputatiebeheer en gestructureerde feedback van klanten.
Als u wilt weten hoe onze service uw bestaande Google-recensiestrategie kan aanvullen, willen we daar graag met u over praten. Nogmaals bedankt voor uw feedback - we stellen het zeer op prijs.
Veel te duur voor mij als zo'n klein hobbybedrijfje.
Als u een aanbod hebt dat bij mij past en kosteneffectief is, ben ik bereid om weer aan boord te gaan.
Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Wij begrijpen heel goed dat de prijs een doorslaggevende factor kan zijn, vooral voor kleinere bedrijven.
Wij waarderen uw interesse om opnieuw met ons samen te werken onder de juiste voorwaarden. We gaan graag na of er een geschiktere en kosteneffectievere oplossing is voor uw behoeften. Neem gewoon rechtstreeks contact met ons op via support@provenexpert.com zodat we dit persoonlijk kunnen bespreken.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn erg blij dat de samenwerking aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dit soort samenwerking is belangrijk voor ons en we stellen uw vertrouwen zeer op prijs.
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We doen altijd ons best om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. U kunt altijd weer contact met ons opnemen als u ondersteuning nodig heeft.
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij waarderen uw mening en nemen uw opmerkingen serieus. Het spijt ons te horen dat u niet helemaal tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Wij raden u aan direct contact op te nemen met onze klantenservice om uw ervaring nader toe te lichten. Uw feedback is belangrijk voor ons om onze diensten verder te verbeteren.
Hartelijk dank voor uw feedback. Uw suggestie om individuele aspecten van het Premium pakket apart te boeken is erg interessant en we waarderen uw mening hierover. We zullen deze suggestie in overweging nemen, zodat we in de toekomst flexibelere opties kunnen aanbieden. We zijn blij dat u ons aanbod over het algemeen aanbeveelt en hopen dat we in de toekomst aan uw verwachtingen kunnen blijven voldoen.
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons dat u onze betaalde abonnementen te duur vindt. We streven er altijd naar om u waar voor uw geld te bieden.
We bespreken graag opties of aanbiedingen die beter bij uw behoeften passen. Neem gewoon contact met ons op via support@provenexpert.com.
Hartelijk dank voor uw snelle reactie toen mijn abonnementsmodel niet meer goed paste. Er was maar één e-mail voor nodig en ik kon glimlachen - ik was geholpen.
Hartelijk dank voor uw vriendelijke feedback! We zijn blij dat we uw aanvraag zo snel konden verwerken. Wij vinden het erg belangrijk om alles zo eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk te maken voor onze klanten.
Aarzel niet om te allen tijde contact met ons op te nemen.
Mijn dank gaat uit naar mevrouw Lindenblatt - dat is het soort service dat we willen. Duizendmaal dank voor uw geduld en uw enorme hulp bij de conversies. Ik kan ProvenExpert alleen maar aanbevelen!
Wij hebben de vereiste klantwaarderingen behaald en gebruiken ProvenExpert al jaren tegen betaling. Des te onbegrijpelijker is het dat in een jaar behaalde waarderingszegels niet meer achteraf opgevraagd kunnen worden en dat er geen documentatie over de tijd mogelijk is. Dit lijkt onnodig inflexibel en niet erg begrijpelijk vanuit het oogpunt van de klant.
Hartelijk dank voor uw feedback.
De awards worden altijd toegekend voor het huidige jaar.
Er is momenteel geen technische optie om de awards met terugwerkende kracht beschikbaar te maken voor het voorgaande jaar. Dit geldt voor alle klanten.
Zorg ervoor dat u de awards altijd voor het huidige jaar bestelt en aanvraagt.
De waarderingszegels zijn echter op elk moment voor u beschikbaar en u kunt ze in uw profiel aanmaken en downloaden.
Een zeer gebruiksvriendelijke tool die snel en gemakkelijk te gebruiken is. Bijzonder positief: Valse beoordelingen zijn praktisch onmogelijk, wat betekent dat de beoordelingen authentiek en betrouwbaar blijven. Al met al een duidelijke, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing.
Alle beoordelingen en ervaringen over ProvenExpert.com zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 09.05.2014 | Laatst bijgewerkt: 06.03.2026
| Verslag profiel
Laat je bedrijf nu groeien door je bedrijfsprofiel op te eisen, krijg volledige controle over je bedrijfsinformatie en ontgrendel krachtige tools om met klanten in contact te komen.
Voordelen van het opeisen van je profiel:
Werk je bedrijfsinformatie en openingstijden bij
Toegang tot analyses en klantinzichten
Een rapport indienen bij ProvenExpert
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?
Met vriendelijke groeten