Förbättra din affärer med kundrecensioner

Stärk ditt företag med kundrecensioner

Vinn nya kunder

Bli hittad på nätet

Skapa förtroende

rekommenderar ProvenExpert: upplev framgång. Med en stark partner.

För BNI-medlem: Den enkla vägen till mer framgång:

1. FLER RECENSIONER, ALLT PÅ ETT STÄLLE
Samla och sammanställ omdömen från alla plattformar i en profil - tidsbesparande och alltid uppdaterat.
2. MER SYNLIGHET MED GOOGLE STARS
Dina recensioner gör att du sticker ut från dina konkurrenter i sökresultaten - vilket ökar trafiken på webbplatsen och beställningar/förfrågningar.
3. MER FÖRTROENDE, MER INTÄKTER
Din rating seal skapar förtroende och ger dig fler nya kunder - vilket hjälper dig att öka försäljningen med upp till 25%.

Våra kunder? De är mycket nöjda

Partnerskapet med ProvenExpert var en riktig vinst! Mer synlighet och äkthet - ett stort plus för vår image.
Gå med nu gratis

Visste du att...?

av konsumenterna litar lika mycket på online-recensioner som på personliga rekommendationer.
av potentiella kunder väljer ett företag eller en tjänsteleverantör beroende på deras kundrecensioner.
är villiga att betala ett högre pris för en tjänsteleverantör som har fått ett positivt omdöme.
(Källor: BrightLocal Local Consumer Review Survey; Puls research för mobile.de, 02/2016)

2.307.200 företag använder och litar på ProvenExpert

Betygsplattformen ProvenExpert är transparent och tydlig. På grund av att samla in recensioner har företagens erkännande ökat enormt.

Prova vårt PREMIUM-paket gratis i 30 dagar och ta del av vårt specialpris på BNI.

Ogiltig e-postadress
Ditt lösenord måste vara minst 6 tecken långt
Jag accepterar Allmänna villkor och Integritetspolicy. Inga dolda kostnader, inga avtalsperioder och vi kommer inte att dela din information med någon.
ProvenExpert.com 7083 Recensioner på ProvenExpert.com
Villkor och anvisningar  |  Integritetspolicy  |  Kvalitetssäkring  |  Juridiskt meddelande  © 2011 - 2026 Expert Systems AG