Raho J. Bornhorst

İş Danışmanı. Koç. Ana Konuşma: İletişim ve Liderlik Becerileri (Satış ve İş Dünyası)

55 Değerlendirme i
toplam
56 incelemesinden
yayınlandı (98 %)
İletişim bilgileri
1990 yılında yayınevini kurdu; başarı koçu ve satış eğitmeni olarak büyük dağıtım şirketleri (AWD, BMW, CHANEL vb.) ve ağ pazarlaması (MLM) şirketleri için başarılı çalışmalar yürüttü; Brian Tracy ile birlikte ortak yazar ve seminer lideri olarak...

İletişim bilgileri

Performans
Yöntemler
OFFERS (3 offers)

30 Günlük Kurs PLUS 4 Aylık Koçluk Grubu

30 günlük kursa (598 €) sahip olacaksın + 4 CANLI akşam etkinliği (1.000 €) + Raho Bornhorst'tan 1:1 birebir koçluk (1.190 €) = Toplam fiyat 2.788 €, indirimli fiyat 1.998 veya sadece 999 Euro

1.998 Euro, 1:1 birebir koçluk ile VEYA sadece 999 Euro (-%50), 4 adet grup Zoom oturumu dahil

%50 indirim – sadece şimdi bu indirim koduyla (kupon kodu): Minus50

ABC Giriş Kursu

ABC Giriş Kursu: Burada, 5 kısa videoyla, her konuşmada son derece basit ama çok önemli ABC sorularını kullanarak nasıl iyi bir sonuca ulaşmaya başlayacağını öğreneceksin. Son derece basit!

Sadece 49 Euro (KDV dahil)

"Her Konuşmada Güvenlik" adlı kitap buradan temin edilebilir: https://freiheit-ist-einmalig.com/produkt/sicherheit-in-jedem-gespraech-raho-bornhorst

Her konuşmada güven hissetmenizi sağlayacak 30 günlük kurs

30 günlük kurs; her gün gönderilen 30 e-posta ve 30 kısa videodan oluşur. Bu videolar, son derece etkili ve başarı odaklı ilhamlar sunarak, sadece 30 gün içinde her türlü konuşmada gerçek bir özgüven kazanmanızı sağlar.

598 Euro, Canlı Aramalar dahil. Canlı Aramalar içermeyen kampanyalarda fiyatlar kısmen 297 €'dan başlıyor.

Grup fiyatları veya web semineri teklifleri için Raho@Bornhorst.de adresine e-posta gönderin.

En iyi yetkinlikler

Bilgi transferi

Üretkenlik

Destek

55 Yorum ProvenExpert.com'da

Tavsiye
Raho ile olan işbirliğimiz ilk görüşmeden itibaren tam bir başarıydı. Ondan bir şeyler öğrenmek ve kendimi geliştirmek gerçekten büyük bir zevk. Herhangi bir duruma inanılmaz derecede hızlı bir şekilde kendini koyabiliyor ve bu sayede görüşmelerimiz ve elde ettiğimiz sonuçlar da yüksek bir seviyede oluyor. Raho’yu memnuniyetle tavsiye ederim. Kendini geliştirmek isteyen ve bunun için çaba göstermeye hazır olan herkese.
Harika işbirliğin için çok teşekkürler, Raho.
03.09.2026Johann D.
Raho J. Bornhorst Raho J. Bornhorst adresinden yorum yapıldı:
Merhaba Johann, bunu okumak ne güzel! Ben de her zaman tam olarak bunu başarmak istiyorum – ve seninle bu kadar verimli ve başarılı bir şekilde çalışmak benim için de büyük bir zevk ve mutluluk. Çok teşekkür ederim!
Tavsiye
Çünkü harika bir şey ve faydası devam ediyor!
03.09.2026M.
Raho J. Bornhorst Raho J. Bornhorst adresinden yorum yapıldı:
Çok teşekkür ederim! Bu beni çok mutlu etti :-) !!!
Tavsiye
Raho hat eine sehr ansprechende und sympathische Art und Weise, seine Inhalte zu vermitteln. Es war mir eine Freude an seinem Onlinekurs teilnehmen zu können.
02.09.2026I.
Raho J. Bornhorst Raho J. Bornhorst adresinden yorum yapıldı:
Vielen lieben Dank für deinen Kommentar! Das freut mich wirklich sehr!!
Tavsiye
Raho’nun yanında attığım adımlar, hayatımı son derece olumlu yönde değiştirdi. O, birinci sınıf bir koç, öğretmen, akıl hocası, konuşmacı ve eğitmen. Kesin bir netlikle, insanları A noktasından B noktasına, her türlü engeli aşarak ulaştırır. Yaptığı işlerde net, güçlü, hızlı ve tamamen hedef odaklıdır. Hayatının herhangi bir noktasında ne yapacağını bilemeyen veya ilerleyemeyen herkese onunla çalışmayı en içtenlikle tavsiye ederim. Raho ile bir sonraki seviyeye ulaşmak kesinlikle garantidir. Sizinle birlikte ateşten geçer ve eğer o kıvılcımın size sıçramasına hazırsanız, siz de içsel Chi’nizi, yani sizi derinlerde oluşturan şeyi fark edebilir ve bundan sonra onu yaşayabilirsiniz. Geçtiğimiz yıllarda bana verdiği sayısız değerli teşvik ve ilham için en içten teşekkürlerimi sunuyorum; hem Raho’ya hem de onun rehberliğinden yararlanan herkese en iyi dileklerimi iletiyorum. Sevgilerimle, Stefanie!
07.07.2024S.
Raho J. Bornhorst Raho J. Bornhorst adresinden yorum yapıldı:
Ne güzel! Evet, yıllarca süren bu öğrenme süreci, hayatı kesinlikle zenginleştiriyor ve güçlendiriyor. Yıllardır bana gösterdiğin güven için çok teşekkür ederim!
Tavsiye
Raho ilham verici, çekici, esprili, samimi, eğlenceli, özgün ve son derece profesyonel bir kişidir.
03.07.2024B.
Raho J. Bornhorst Raho J. Bornhorst adresinden yorum yapıldı:
:-))) Vay canına, ne kadar harika! Geri bildirimin için çok teşekkürler ;-) Sen ve işin tam da böyle: Kesinlikle güvenilir ve profesyonel!
Tavsiye
Raho’nun anlattığı her hikâye bir kazançtır. Muhteşem bir mizah anlayışı var, sonsuz bir bilgi birikimine sahip, olağanüstü bir eğlendiricidir.
03.07.2024N.
Raho J. Bornhorst Raho J. Bornhorst adresinden yorum yapıldı:
Senin yazını okumak beni gerçekten çok mutlu etti! Seninle çalışmak bana HER ZAMAN keyif veriyor! Yakında görüşürüz :-)
Tavsiye
Raho Bornhorst, son derece sevgi dolu ve neşeli bir bilinç durumundan geliyor; her birimize içsel huzurumuz ve neşemizle nasıl bağlantı kuracağımızı gösteriyor! İyileşme sürecimle uğraşırken, bana her zaman kendimi sevmem gerektiğini hatırlatıyor. Hayatın temellerini açıkladı; bu, kendimi daha iyi anlamamda çok yardımcı oldu. Bazen Raho gerçekten ayakları yere basan, çok komik ve çok GERÇEK bir insan. Raho’nun çalışmaları şefkat üzerine kuruludur ve o, başkalarına yardım etmeye kendini adamıştır! Raho’nun daha yüksek bir titreşim ve daha yüksek bir amaç için manevi rehberliğini ve önerilerini sunması beni şanslı ve kutsanmış hissettiriyor.
02.07.2024Elizabeth L.
Tavsiye
Raho, SEVGİ ve IŞIK ile dolu, çok derin ve güzel bir yerden geliyor! Neşeli ruhu ve pozitifliği, kendi bilincimizi daha yüksek bir titreşime yükseltmemiz için bize muhteşem bir örnek teşkil ediyor! Teşekkürler Raho!
02.07.2024L.
Raho J. Bornhorst Raho J. Bornhorst adresinden yorum yapıldı:
Merhaba Liza, şu anda tekrar dizüstü bilgisayarımın başındayım ve ProvenExpert’i kontrol ediyorum; şimdi görüyorum ki bu profile 4 tane “mesaj” göndermişsin, ayrıca... ;-) Yani mesajlar kaybolmamış, ama senin mesajların istediğim "yorumlar" değil, sadece profil sahibine gönderilmiş mesajlarmış ;-) Ama anlıyorum, teknik konular bazen can sıkıcı olabiliyor ;-) Ama artık hepsi burada! Teşekkürler!!!
Tavsiye
Raho Bornhorst, gün ne getirirse getirsin, etkili, samimi, şefkatli ve umut dolu bir şekilde iletişim kurma becerisiyle benim için beklenmedik bir hazine oldu. Onun düşünceli ilhamı ve içgörüsü her gün o kadar çok ışık yayıyor ki, daha fazlasını bekleme isteğim hiç azalmıyor. Sadece bir akıl hocası değil, her şeyde ve herkeste yalnızca en iyiyi gören gerçek, samimi bir dost buldum. O, şüphesiz sizin de içinizdeki en iyiyi görmenize yardımcı olacaktır. Teşekkürler Raho.
24.06.2024T.
Raho J. Bornhorst Raho J. Bornhorst adresinden yorum yapıldı:
Sevgili Tamra, sen gerçekten harikasın! Paylaştığın bu muazzam sevgi ve neşe için çok teşekkür ederim. Bana bahşettiğin bu nimet için sana derinden minnettarım.
Tavsiye
Raho, hikâyeler anlatma yeteneğine sahip ve yine de konuyu özetleyebiliyor, insanları ilhamlandırıyor, motive ediyor ve güldürüyor. Bazı sözleri yıllar boyunca aklımda kaldı. Muhteşem bir gösteri!
01.06.2024Anonim olarak
Bu 5 yıldız için çok teşekkürler ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Tavsiye
Raho son derece yetkin bir kişidir; geniş bir bilgi birikimine ve yaşam deneyimine sahiptir ve bu sayede her duruma uygun, yürekten ve sevgi dolu bir koçtur; her ne kadar bu özellikleri bazen ancak ikinci bir bakışta fark edilip hissedilse de. Yine de bu özellikleri hiçbir zaman eksik olmaz ve yaşam danışmanı olarak yaptığı derinlemesine çalışmanın önemli bir parçasıdır.
Ayrıca, gereken zamanı ayırır ve konu yüzünden ne kadar kafanız karışırsa karışsın, Raho her zaman sakinliğini ve odaklanmasını korur ve sizi en zorlu süreçlerden bile güvenle geçirir.
26.05.2024Anonim olarak
Raho J. Bornhorst Raho J. Bornhorst adresinden yorum yapıldı:
Çok teşekkürler! Bu gerçekten harika bir geri bildirim! Keşke kim olduğunu bilseydim, gülümsüyorum. Belki de bir isim bırakmak istersin? Sevgiler ve kucak dolusu selamlar, kim olduğun bilinmese de benden, ve tüm sevgilerimle, Raho.
Tavsiye
Son derece profesyonel, ancak yine de yaptığı her şeye o kendine özgü hafifliği katıyor. Her zaman memnuniyetle!
25.05.2024Joshua S.
Raho J. Bornhorst Raho J. Bornhorst adresinden yorum yapıldı:
Çok teşekkürler! Bu beni çok mutlu etti! Senin başarın için de bir high five!
Tavsiye
Bu adamın sizinle birlikte çalışmasını canlı olarak deneyimlemeniz gerekiyor. Yaptığı işin gücü kelimelerle anlatılamaz.
24.05.2024Anonim olarak
5 üzerinden 4,80
Tavsiye
Bir koç seçerken benim için net bir strateji ve uygulama gücünün empati ve insaniyetle bir arada olması çok önemli. Bunu Raho’da buldum. Kendi özümü daha iyi kullanmayı ve bunu hizmetlerime yansıtmayı öğrendim. Satış yapmak da artık bir engel değil, çünkü bu konuda da akılda kalıcı ve başarılı olan net bir eğitim var. Şahsen, çok kendinden emin ama asla kibirli gelmeyen hoş sesi beni büyülüyor. Aslında beni ikna eden şey, içinden gelen derin bir güven hissi veren bu kendine güvenidir. Dahası, Raho, eğer isterseniz, manevi düzeyde de olağanüstü bir rehberdir. Raho ile çalışırken ben de kendimde çok daha fazla derinlik, huzur ve güç buldum.
Gerçekten öğrenmek isteyen herkese Raho’yu koç olarak tavsiye edebilirim. O sadece yüzeyi kazımakla kalmaz, burada her şey özenle işlenir ve parlatılır.
24.05.2024Dorothea R.
Raho J. Bornhorst Raho J. Bornhorst adresinden yorum yapıldı:
Ne kadar harika bir geri bildirim! Bunun için tüm kalbimle teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Tavsiye
Sorularıma ve kafamdaki konulara yapılandırılmış bir yaklaşımla kendi içimde cevaplar bulmamda bana çok yardımcı oldu. Kabul edemediğim konularda ise, sanırım onlara daha yakından bakmayı öğrenmem gerekiyordu. Dürüst, pratik ve samimi tavrını ve yaklaşımını çok takdir ediyorum. Çok teşekkür ederim.
24.05.2024Martina G.
Raho J. Bornhorst Raho J. Bornhorst adresinden yorum yapıldı:
Kendini ve olanaklarını keşfetme ve bunlarda bilinçli olarak neleri değiştirebileceğini fark etme konusundaki dürüst ve samimi tavrın için çok teşekkür ederim. Bu çok değerli – senin gibi insanlar beni mutlu ediyor!
Tavsiye
Raho, sadece iş dünyasında değil, her türlü kişilerarası etkileşimde de fayda sağlayabilecek bir bilgi aktarıyor.
23.05.2024Ursula S.
Ne güzel! Çok teşekkür ederim, yorumun beni çok mutlu etti! Sevgiler, Raho
Tavsiye
Raho samimi biridir. Rahat bir ortam yaratır.
22.05.2024Angelika S.
Çok teşekkür ederim! 😊🫶🏼 Bu beni çok mutlu etti ☺️
Tavsiye
Raho’nun iyi fikirleri var ve çözümler için farklı bakış açıları sunuyor, bunun için çok teşekkürler!
22.05.2024Anonim olarak
Çok teşekkürler, Pat! 😊🫶🏼
Tavsiye
Sesini çok seviyorum, benim için tam bir huzur kaynağı. O, yüreği ve ruhu ile var olan bir insan ve antrenör; özellikle bu dönemde tam bir ilham kaynağı. Bunun için çok teşekkür ederim!
22.05.2024Uwe M.
Tavsiye
%100 tavsiye edilir, daha fazlasını söylemeye gerek yok, bunu kendin deneyimlemelisin
Raho, mükemmel tekliflerin için teşekkürler
22.05.2024C.

4.98 5 üzerinden
Silvia Agha-Schantl
Submit a review

Mesajınız Raho J. Bornhorst

Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Geçersiz e-posta adresi
* zorunlu alanlar
Geçersiz karakterler. Yalnızca rakamlar ve boşluk karakterleri kullanılabilir.

gizlilik politikasını kabul ediyorum.

* Raho J. Bornhorst hakkındaki tüm yorumlar ve deneyimler, bunları oluşturan ve gönderen kişilerin öznel görüşleridir  |  Bu sayfanın içeriğinden profil sahibi sorumludur  |   Profil o zamandan beri aktif 26.04.2024  |  Son güncelleme: 06.09.2026   |  Rapor profili

Yetkin profesyoneller ararken daha fazla şeffaflık ve güvenlik

Gerçek müşteri görüşleri
Diğer müşterilerin deneyimlerinden yararlanın: ProvenExperts onaylı müşteri yorumları, doğru ürün veya hizmeti seçmenize yardımcı olabilir.
Etkili müşteri geri bildirimi
ProvenExpert, bir şirketin tüm hizmet yelpazesinin (örneğin müşteri hizmetleri, danışmanlık) gözden geçirilmesine olanak tanır. Bu şekilde, tüm alanlardaki hizmet kaliteniz hakkında ayrıntılı bir genel bakış elde edersiniz.
Bağımsız incelemeler
ProvenExpert ücretsiz, bağımsız ve tarafsızdır. Müşteriler değerlendirmelerini kendi rızalarıyla yaparlar - görüşleri satılık değildir. Ve incelemelerin içeriği para veya başka herhangi bir yolla etkilenemez.

İyi itibarınız:
Dünyanın en iyi reklamı!

Tüm tüketicilerin yüzde 85'i çevrimiçi incelemelere kişisel tavsiyeler kadar güveniyor.

ProvenExpert ile dünyanın en iyi reklamcılığına güvenebilirsiniz: memnun müşterilerinizin sesleri.
Değerlendirme Kuralları  |  Kalite Güvencesi  |  Gizlilik Politikası  |  Yasal Uyarı  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH