Drogi Benedykcie, bardzo dziękuję za Pana zaangażowanie. Z mojego punktu widzenia prace przygotowawcze przebiegły bardzo sprawnie, co bardzo doceniam, ponieważ dzięki temu czułem się bardzo profesjonalnie, a jednocześnie zrelaksowany.
Był Pan bardzo elastyczny, jeśli chodzi o terminy i koordynację, co było dla mnie niezwykle pozytywnym zaskoczeniem, ponieważ ma Pan wiele różnych zainteresowań (dyrektor generalny, człowiek rodzinny, poszukiwacz przygód, aktywista ...)!
Od pierwszej rozmowy telefonicznej wiedziałem, że dokonaliśmy z Panem właściwego wyboru i byłem bardzo za tym, aby był Pan prelegentem - to było dokładnie to.
Słyszałem od naszych trenerów, że Pana zdania naprawdę utkwiły w pamięci uczestników i odbiły się echem podczas kolejnych warsztatów. Nasi trenerzy również byli entuzjastycznie nastawieni i zainspirowani przez Pana. Chętnie bym to powtórzył i z przyjemnością poleciłbym Pana innym! Teraz jest mi jeszcze bardziej smutno, że nie mogłam tam być, więc mam nadzieję na kolejną okazję ;)
Tłumaczenie