Voor mij behoort Roger tot de mensen die de toekomst niet alleen uitleggen, maar ook tastbaar maken. Ik heb hem al meerdere malen live mogen meemaken – tijdens de Personal Branding Day, in GSA-sessies en als keynote speaker op evenementen zoals nxtKnowledge, BoE of Personal Süd. Elke keer weer slaagt hij erin om enthousiasme voor de mogelijkheden van AI aan te wakkeren.
Wat ik bijzonder waardeer: Roger combineert visie met de praktijk. In plaats van toekomstscenario’s te schetsen, geeft hij direct concrete, in de dagelijkse praktijk toepasbare tips en workflows die u inspireren om meteen aan de slag te gaan. Complexe onderwerpen worden tastbaar, begrijpelijk en bovenal haalbaar.
Een echt hoogtepunt is bovendien de Skool-community, die Roger samen met Janet heeft opgebouwd. Met veel passie, expertise en een buitengewoon goede curatie ontstaat daar een ruimte waar kennis, uitwisseling en wederzijdse ondersteuning samenkomen. Een community die mensen niet alleen informeert, maar hen ook samen laat groeien.
Een duidelijke aanbeveling voor iedereen die AI niet alleen wil begrijpen, maar ook op een zinvolle en plezierige manier in het dagelijks leven en het bedrijf wil integreren.
Origineel weergeven
Vertaling