Dr. Erlijn van Genuchten

21 Beoordelingen op ProvenExpert.com

Zeer competent en behulpzaam
11.11.2025Kertsch
Aanbeveling
Dr. Erlijn van Genuchten weet het complexe onderwerp cyberbeveiliging op een eenvoudige en humoristische manier over te brengen. Tijdens haar presentatie belichtte ze ook met gemak de valkuilen van AI. Ik kijk uit naar een volgend optreden met haar.
27.10.2025Robert Spengler
Aanbeveling
De presentatie van Erlijn van Genuchten was erg verfrissend. Vooral het voorbeeld van hoe zij als professionele hacker met behulp van handige vragen informatie achterhaalt van een datingplatform dat eigenlijk beveiligd is, was indrukwekkend.
26.10.2025Dr. Gudrun Fey
Geweldige interactieve keynote

Erlijn van Genuchten gaf een geweldige, zeer interactieve keynote op het NXT Knowledge Forum georganiseerd door Speakers Excellence. Spannend, praktisch en met veel frisse ideeën voor communicatie met bots. Een echte aanrader!
17.10.2025Waltraud Hermann
Aanbeveling
Voordat ik Erlijn ontmoette, wist ik eerlijk gezegd niet eens wat een pentest was - het klonk mij meer in de oren als buitenapparatuur dan als IT-beveiliging. Tijdens ons eerste gesprek realiseerde ik me al snel dat mijn websites dringend een beveiligingscheck nodig hadden.

De samenwerking was intensief en erg nuttig. Het rapport was duidelijk gestructureerd, met concrete resultaten en prioriteiten - mijn IT-expert kon meteen aan de slag en enkele echte zwakke punten verhelpen.
Dr. Erlijn van Genuchten als Pentesterin
25.09.2025Robert Spengler
Aanbeveling
Dr. Erlijn van Genuchten is een heel goed contactpersoon, zowel persoonlijk als professioneel.
Je kunt heel goed met haar praten over verschillende complicaties en dan samen een goede oplossing vinden.
Ze is een zeer goede hulp bij de voorbereiding op een examen.
Ik kan haar alleen maar aanraden en heel erg bedankt voor de steun!
05.09.2025Kay Ruth Lawman
Aanbeveling
Ik had de gelegenheid om van Dr. Erlijn van Genuchten te leren, en ik kan met een gerust hart zeggen dat zij een van de meest deskundige en bekwame cyberbeveiligingsprofessionals is die ik ooit ben tegengekomen. Haar vermogen om complexe onderwerpen op een duidelijke, praktische en boeiende manier uit te leggen, maakte de training zowel toegankelijk als zeer waardevol.
14.08.2025Ayoub Hellalet
Aanbeveling
Vandaag had ik het genoegen om les te krijgen van Erlijn - en ik ben enthousiast!
Ze organiseerde de lessen met veel energie en levendigheid en wist alle cursisten er actief bij te betrekken. Haar uitleg van de gestelde vragen was duidelijk, begrijpelijk en begrijpelijk.
Het was een genoegen om te zien hoe kennis met enthousiasme en empathie kan worden overgebracht. Hartelijk dank voor de geweldige ondersteuning!
13.08.2025Alexandra Schach
Aanbeveling
Ik heb Dr. Erlijn van Genuchten leren kennen als gastdocent tijdens mijn vervolgopleiding en kan haar van harte aanbevelen. Als pentester bracht ze zowel diepgaande specialistische kennis als praktische ervaring met zich mee, die ze zeer professioneel communiceerde.

Haar lessen waren interactief, met directe vragen aan de cursisten, de inbreng van haar professionele ervaring en haar praktische perspectief. Ik vond het ook erg leuk dat ze verbanden legde met onderwerpen zoals duurzaamheid en tijd inplande voor praktische oefeningen.

Ik vind haar vermogen om mensen te motiveren en aan te moedigen zeer waardevol. Ze neemt de tijd voor haar cursisten en geeft altijd constructieve feedback. Ze moedigt mensen aan in hun capaciteiten, wat erg belangrijk is (en voor mij persoonlijk), vooral in het sollicitatieproces of bij het veranderen van carrière.

Hartelijk dank! :)
23.06.2025Jaden Milan Zoranovic
Aanbeveling
Ik had het genoegen Dr. Erlijn van Genuchten te ontmoeten als vervangend docent voor mijn Security+ cursus - en hoewel ze slechts tijdelijk inviel, heeft ze een blijvende indruk achtergelaten.

Ze onderwees de stof op een duidelijke, gestructureerde en boeiende manier. Ik was vooral onder de indruk van het feit dat ze de inhoud op zo'n manier uitlegde dat iedereen het kon volgen - zelfs de "kleine dummy" kon alles begrijpen. Dat is precies wat een goede trainer maakt: technisch uitstekend en didactisch sterk.

Ze was altijd vriendelijk, open en vol lof, zorgde voor geschikte vragenpools voor elke les en hield ons gemotiveerd met gerichte herhalingen. Haar lessen gaven me niet alleen meer duidelijkheid over het onderwerp cyberbeveiliging, maar gaven me ook nieuwe motivatie en concrete vaardigheden.

Ik kan Dr. Erlijn van Genuchten van harte aanbevelen - zowel voor bedrijven, teams als cursisten die cyberbeveiliging op een praktische, begrijpelijke en gepassioneerde manier willen ervaren.

Ik had het genoegen om Dr. Erlijn van Genuchten mee te maken als vervangend docent tijdens mijn Security+ cursus - en ook al viel ze maar tijdelijk in, ze liet een blijvende indruk achter.

Ze bracht de inhoud op een gestructureerde en begrijpelijke manier. Wat mij het meest opviel was haar vermogen om complexe cyberbeveiligingsonderwerpen zo duidelijk uit te leggen dat zelfs iemand met weinig voorkennis het gemakkelijk kon volgen. Dat is voor mij het kenmerk van een uitstekende docent.

Dr. Erlijn was altijd vriendelijk, toegankelijk en bemoedigend. Ze gaf vragenlijsten na elk onderwerp, wat hielp om de stof te consolideren en onze motivatie te vergroten. Dankzij haar heb ik niet alleen een beter begrip en technische duidelijkheid gekregen, maar ook nieuwe vaardigheden en nieuwe motivatie om door te gaan.

Ik kan Dr. Erlijn van Genuchten van harte aanbevelen aan elk bedrijf, team of cursist die op zoek is naar een praktijkgerichte, gepassioneerde en toegankelijke cyberbeveiligingstraining.
09.06.2025Jörg Koslowski
Aanbeveling
Ik wil Erlijn hartelijk bedanken voor haar inspirerende en zeer professionele lessen! Ik heb echt genoten van haar cursus - de duidelijkheid van haar uitleg, haar warme en respectvolle communicatiestijl en het goed gestructureerde lesmateriaal maakten de hele ervaring zowel effectief als plezierig.
Ondanks dat ik in deze periode een aantal persoonlijke uitdagingen doormaakte, was het belangrijk voor mij om zoveel mogelijk bij de cursus betrokken te blijven - zo zinvol en motiverend waren haar lessen voor mij.
Wat ik vooral waardeerde was het vermogen van Erlijn om academische precisie te combineren met oprechte vriendelijkheid en empathie - een zeldzame en waardevolle kwaliteit.
Voor mij persoonlijk was dit een van de meest dankbare leerervaringen die ik ooit heb gehad.
Heel erg bedankt voor je toewijding, je tijd en de ondersteunende omgeving die je hebt gecreëerd!
Hartelijke groeten, Marina Sakovits
07.06.2025Marina Sakovits
Aanbeveling
Naast haar kalme en zorgzame manier, maakt Erlijn indruk met haar praktische expertise. Als ze niet kan helpen, biedt ze snel hulp en laat ze niemand in de kou staan. Ik had het gevoel dat ik in zeer goede handen was.
02.05.2025Anoniem
Aanbeveling
Erlijn ist eine herausragende Trainerin, die mit ihrer positiven Ausstrahlung und ihrem Fachwissen begeistert. Sie vermittelt Inhalte verständlich und motiviert ihre Teilnehmer zu Höchstleistungen. Ihre Leidenschaft für ihren Beruf ist inspirierend und macht sie zu einer uneingeschränkt empfehlenswerten Trainerin!
06.03.2025Anoniem
Aanbeveling
Es war mir eine absolute Freude, den Kurs mit einer so sympathischen und kompetenten Trainerin wie Erlijn van Genuchten zu absolvieren. Ihre ruhige und zugleich professionelle Art hat es geschafft, das Thema auf eine sehr anschauliche und verständliche Weise zu vermitteln. Keine Frage blieb unbeantwortet, und durch ihre praxisnahen Exkurse als Pentester wurden selbst die theoretischen Inhalte lebendig und spannend – weit entfernt von einer "staubtrockenen" Theorievermittlung!

Herzlichen Dank, dass ich diese Fortbildung mit einer so souveränen Trainerin erleben durfte.
06.03.2025Tom Hausberger
Aanbeveling
Ich hatte das Vergnügen, Dr. Erlijn van Genuchten als Trainerin im Bereich Cybersicherheit kennen zu lernen. Sie ist eine außergewöhnliche Trainerin, hat sofort anwendbare Lösungen parat und beweist diese Lösungen mit Beispielen, die sie aus dem Stand heraus erstellt. Das hat mir sehrt imponiert. Sie hat ihre Erfahrungen als Penetration-Testerin sehr gut in das Training mit einbringen können sowie unterschiedliche Sichtweisen und Aspekte von Problemstellungen klar darstellen können. Zusätzlich befasst Sie sich mit Fragen, die nicht schnell beantwortet werden können und beantwortet diese Fragen dann am nächsten Tag. Ihre Unterrichtsvorbereitungen sind von sehr hoher Qualität, sodaß es mir eine Freude ist, sie kennengelernt zu haben und Ihre Services sehr gern weiter zu empfehlen.
20.12.2024Frank Osterloh
Aanbeveling
Die Podcast-Folge mit Erlijn war großartig! Eine tolle Gesprächspartnerin. Sie trifft mit dem Thema den Zahn der Zeit! Erlijn hat alle Fragen mit fundiertem Inhalt, Beispielen aus der Praxis und einer Prise Humor beantwortet.
Dr. Erlijn van Genuchten als Cybersecurity Podcast Gast
25.11.2024Richard Seidl
Aanbeveling
Zoals ik het voorrecht heb gekregen om hier te leren kennen:
Behulpzaam, Dragend, Ervaren, Zeer gemotiveerd, Coöperatief, Creatief, en Doelgericht en Initiatiefrijk, en heeft veel aandacht voor de omgeving op meerdere velden.
20.11.2024wunsch
Aanbeveling
Dr. Erlijn van Genuchten is een absoluut uitzonderlijke docente! Haar manier om complexe inhoud op een begrijpelijke en tegelijkertijd boeiende manier over te brengen is uniek. Ik was vooral onder de indruk van haar vermogen om individueel in te spelen op de behoeften van de deelnemers en een leeratmosfeer te creëren die zowel motiverend als ondersteunend is. Haar expertise en passie voor het onderwerp zijn op elk moment voelbaar. Ik zou Dr. van Genuchten te allen tijde aanbevelen - zij is de perfecte mix van professionaliteit, betrokkenheid en menselijkheid;
20.11.2024Anoniem
Aanbeveling
Ik heb haar meegemaakt tijdens een lezing/les. Ik was helemaal onder de indruk van haar optreden. Het was niet alleen dat ze veel diepgaande kennis toonde. Ik was vooral onder de indruk van haar stijl van presenteren en het publiek erbij betrekken.
Er was nooit een saai moment gedurende de 90 minuten. Ze bracht de inhoud op een levendige, levendige en duidelijke manier. Ze stond open voor vragen en ideeën uit het publiek en hield de sfeer levendig met humoristische opmerkingen.
Ik verliet de tutorial met een zeer geïnspireerd gevoel.
20.11.2024Matthias Amann

4.95 van 5
Katrin Gugl Retail Competence
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Dr. Erlijn van Genuchten

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Dr. Erlijn van Genuchten zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 12.11.2024  |  Laatst bijgewerkt: 04.12.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH