Ik had het genoegen Dr. Erlijn van Genuchten te ontmoeten als vervangend docent voor mijn Security+ cursus - en hoewel ze slechts tijdelijk inviel, heeft ze een blijvende indruk achtergelaten.
Ze onderwees de stof op een duidelijke, gestructureerde en boeiende manier. Ik was vooral onder de indruk van het feit dat ze de inhoud op zo'n manier uitlegde dat iedereen het kon volgen - zelfs de "kleine dummy" kon alles begrijpen. Dat is precies wat een goede trainer maakt: technisch uitstekend en didactisch sterk.
Ze was altijd vriendelijk, open en vol lof, zorgde voor geschikte vragenpools voor elke les en hield ons gemotiveerd met gerichte herhalingen. Haar lessen gaven me niet alleen meer duidelijkheid over het onderwerp cyberbeveiliging, maar gaven me ook nieuwe motivatie en concrete vaardigheden.
Ik kan Dr. Erlijn van Genuchten van harte aanbevelen - zowel voor bedrijven, teams als cursisten die cyberbeveiliging op een praktische, begrijpelijke en gepassioneerde manier willen ervaren.
Ik had het genoegen om Dr. Erlijn van Genuchten mee te maken als vervangend docent tijdens mijn Security+ cursus - en ook al viel ze maar tijdelijk in, ze liet een blijvende indruk achter.
Ze bracht de inhoud op een gestructureerde en begrijpelijke manier. Wat mij het meest opviel was haar vermogen om complexe cyberbeveiligingsonderwerpen zo duidelijk uit te leggen dat zelfs iemand met weinig voorkennis het gemakkelijk kon volgen. Dat is voor mij het kenmerk van een uitstekende docent.
Dr. Erlijn was altijd vriendelijk, toegankelijk en bemoedigend. Ze gaf vragenlijsten na elk onderwerp, wat hielp om de stof te consolideren en onze motivatie te vergroten. Dankzij haar heb ik niet alleen een beter begrip en technische duidelijkheid gekregen, maar ook nieuwe vaardigheden en nieuwe motivatie om door te gaan.
Ik kan Dr. Erlijn van Genuchten van harte aanbevelen aan elk bedrijf, team of cursist die op zoek is naar een praktijkgerichte, gepassioneerde en toegankelijke cyberbeveiligingstraining.
Origineel weergeven
Vertaling