Roger L. Basler De Roca

TOPAANBEVELING 2025
4,93 van 5
648 Beoordelingen
Contactgegevens
Roger L. Basler ist Betriebsökonom FH und Digitaler Unternehmens-Architekt. Er ist Referent, Workshopleiter und Autor und bekannt für innovative Geschäftsmodelle.

Als Digital Native mit einer Vorliebe für Sprachen und fremde Länder war er lange...

Contactgegevens

107 Beoordelingen

526 Beoordelingen op ProvenExpert.com

4,92 van 5
Aanbeveling
Ik heb Roger leren kennen tijdens een 4 uur durende AI-cursus. Hij heeft een enorme breedte en diepte van expertise. De mix van het opwekken van nieuwsgierigheid en het kritisch bekijken van informatie laat zien dat schijn bedriegt.
02.12.2025Anoniem
Aanbeveling
Dicht bij het publiek, perfecte woordkeuze, sympathiek, gewoon fris en goed
20.11.2025Anoniem
Aanbeveling
Roger was een geweldige mentor, gemotiveerd tot de laatste seconde en vol enthousiasme voor het onderwerp AI. Het was altijd interessant en spannend voor onze gemengde groep - van zeer onervaren tot ervaren. Je kunt veel leren en het helpt over het algemeen om de achtergrond van AI te begrijpen. Ik kan Roger alleen maar aanraden en kijk nu al uit naar het vervolg.
03.11.2025L.
Aanbeveling
Zeer professioneel - zelfs in de planning en briefing vooraf. Met humor, een flinke snuf sarcasme en gecombineerd met gedegen vakkennis was de presentatie zeer boeiend en onderhoudend. Ik vond vooral de betrokkenheid van het publiek erg goed: iedereen was klaarwakker - bijna een beetje "alert" - maar dat is precies wat voor mij een goede presentatie is.

Ik zou het absoluut aanraden!
24.10.2025Corinne C.
Aanbeveling
Mijn vrouw was vandaag bij het Pro Altstadt evenement in Rheinfelden!
Ze was zo enthousiast over de lezing dat ik er spijt van heb dat ik het heb overgeslagen!
Volgens haar was het een knaller!
Groeten van de Piccola Pausa in Rheinfelden
Jürg en Mariangela
22.10.2025Jürg C.
Aanbeveling
Roger Basler de Roca sloeg met zijn ontspannen en charmante manier precies de juiste toon aan. Hij slaagde erin om de aanvankelijke scepsis van onze leden ten opzichte van AI weg te nemen en in plaats daarvan hun nieuwsgierigheid en enthousiasme op te wekken. Het was vooral indrukwekkend hoe geduldig en praktisch hij op individuele vragen reageerde. Met zijn praktische voorbeelden en de documenten die na afloop beschikbaar waren, zorgde Roger voor echte toegevoegde waarde - duurzaam, begrijpelijk en met een dosis humor die het onderwerp AI tastbaar en menselijk maakte.
Roger L. Basler De Roca - Speakers Excellence
13.10.2025Carolin S.
4,60 van 5
Aanbeveling
De workshop was spannend en onderhoudend. Ik vond vooral het interactieve karakter erg leuk - de deelnemers waren actief betrokken en konden veel dingen zelf uitproberen. Aan het eind kreeg je een goed overzicht van talloze tools, waarvan ik er een aantal zeker ga uitproberen.
Een klein puntje voor verbetering: de getoonde resultaten en output zouden iets kritischer kunnen worden bekeken en gecategoriseerd.
Hartelijk dank voor de geslaagde workshop!
13.10.2025Anoniem
Aanbeveling
Roger heeft onze coachingsdag verrijkt met zijn hoge niveau van expertise, zijn authentieke manier van doen en zijn positieve charisma. Hij slaagt erin om complexe inhoud op een duidelijke en praktische manier over te brengen en tegelijkertijd een motiverende sfeer te creëren. Absoluut een aanrader!
01.10.2025I.
Aanbeveling
Roger gaf afgelopen zaterdag een uitzonderlijk goede workshop in Konstanz. Duidelijk gestructureerd, praktisch en met veel humor liet hij zien hoe AI echt helpt bij dagelijkse coaching - van schone prompt-patronen en het verstandige gebruik van AI-assistenten/agenten tot onderwerpen als gegevensbescherming en kwaliteitsborging. De live voorbeelden en kleine oefeningen waren bijzonder waardevol: Onze coaches uit heel Duitsland konden meteen meedenken, dingen uitproberen en direct ideeën afleiden voor hun eigen cases.

Roger's manier van doen is zeer sympathiek, waarderend, innemend, uiterst competent en inspirerend tegelijk - hij pikt zowel beginners als gevorderden op, beantwoordt vragen concreet en blijft toepassingsgericht. Het resultaat: veel "aha-momenten", duidelijke volgende stappen en een tastbaar verlangen om AI op verantwoorde en effectieve wijze in coaching te integreren. Onze conclusie: 100% onvoorwaardelijke aanbeveling. Deze workshop bracht al snel meetbare meerwaarde voor ons grote team - we kijken uit naar onze volgende samenwerking en danken je uit de grond van ons hart, Roger!
30.09.2025erango G.
Aanbeveling
De workshop was een enorme verrijking. Roger deelt zijn absoluut diepgaande expertise zo professioneel en eenvoudig dat zelfs "beginners" het begrijpen. Realistisch, gelaagd en inspirerend. Ik zal er nog lang gebruik van maken.
27.09.2025Annette P.
Aanbeveling
Geweldige interactieve workshop over AI.
Veel hints, tips en voorbeelden.
Ik heb er echt van genoten.
27.09.2025Anoniem
Aanbeveling
Hij was geweldig. Ed was erg informatief en erg behulpzaam.
Een professioneel en competent optreden. Zeer sympathiek
22.09.2025R.
Aanbeveling
Als nieuweling op het gebied van AI was hij niet alleen goed op de hoogte, maar behandelde hij alle vragen ook op een wonderbaarlijk begrijpelijke manier. Top;
22.09.2025Monika S.
Aanbeveling
Roger Basler De Roca maakt niet alleen indruk met zijn uitgebreide kennis en professionele houding, maar vooral met zijn vermogen om het publiek te boeien en te betrekken met zijn humoristische en innemende manier van doen.
Mensen luisteren graag naar hem en hebben het gevoel dat ze door hem zijn opgepikt, niet in de laatste plaats door de concrete voorbeelden die specifiek op de deelnemers zijn afgestemd.
Hij was in staat om onze medewerkers van alle leeftijden en hiërarchische niveaus te inspireren.
Wij zouden Roger Basler De Roca te allen tijde van harte aanbevelen. Een van de beste sprekers die ik in 20 jaar werk heb gezien/gehoord.
12.09.2025Kantonales Steueramt A.
Aanbeveling
Zeer tevreden. In het begin was het voor mij niet altijd duidelijk met wie ik moest communiceren - Roger of de medewerkers van Speakers Excellence.
Roger L. Basler De Roca - Speakers Excellence
12.09.2025Benjamin L.
Aanbeveling
Zeer authentiek en voor een Zwitser - oké, een Spanjaard - het juiste gevoel voor humor!
05.09.2025Karl-Heinz G.
Aanbeveling
Hoe dan ook, Roger, je bent echt een geweldige keynote spreker en kan zonder voorbehoud worden aanbevolen. Meer veerkracht in plaats van weerstand. Een goede waarde, een goede conclusie.
05.09.2025Mirjam G.
Aanbeveling
Roger presenteert het AI-onderwerp rond de invoering van de 4-daagse werkweek in zijn bedrijf op een ongelooflijk sympathieke en praktische manier. Hij inspireert zijn publiek met humor en sympathie!
05.09.2025Stephan K.
Aanbeveling
Ik was geïnteresseerd in alles wat Roger zei. Hij gebruikte geweldige taal en voorbeelden. Alles werd begrepen en de vragen werden heel goed beantwoord.
15.08.2025Anoniem
Aanbeveling
Roger is een echte toegevoegde waarde, zowel persoonlijk als professioneel.
Hij leeft niet alleen AI - hij ademt het.

Hij is altijd up-to-date, maar loopt niet blind achter elke trend aan.
Hij beheerst de mix van expertise en begrip voor het feit dat de meerderheid van de gebruikers technisch jargon niet met gemak begrijpt. Hij toont een gezonde nederigheid tegenover digitale mogelijkheden, maar ook tegenover mensen zelf. In een oogwenk zou hij het publiek tegen de muur kunnen slaan met zijn expertise - maar hij neemt ze bij de hand en motiveert ze om AI te begrijpen en verstandig te gebruiken.

Conclusie:
- Zijn inhoud is verrassend.
- Hij opent mensen de ogen voor de mogelijkheden, maar ook voor de gevaren.
- Hij biedt stapsgewijze begeleiding zonder betuttelend of verwaand te zijn.
- Is een geweldig persoon, ondanks zijn digitale nerd-gen 🙃

4.87 van 5
Holger Kracke
Een beoordeling indienen

Uw bericht aan Roger L. Basler De Roca

Vul het rood gemarkeerde veld in.
Vul het rood gemarkeerde veld in.
Ongeldig e-mailadres
* verplichte velden
Ongeldige tekens. Alleen cijfers en spaties zijn mogelijk.

Ik accepteer het privacybeleid van .

Alle beoordelingen en ervaringen over Roger L. Basler De Roca zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen.  |  De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina  |   Profiel actief sinds 22.05.2018  |  Laatst bijgewerkt: 04.12.2025   |  Verslag profiel

Meer transparantie en veiligheid bij het zoeken naar competente professionals

Authentieke meningen van klanten
Profiteer van de ervaringen van andere klanten: De geverifieerde klantbeoordelingen van ProvenExperts kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste product of de juiste dienst.
Effectieve feedback van klanten
ProvenExpert maakt het mogelijk om het volledige dienstenspectrum van een bedrijf (bv. klantenservice, consulting) te beoordelen. Zo krijg je een gedetailleerd overzicht van je servicekwaliteit op alle vlakken.
Onafhankelijke beoordelingen
ProvenExpert is gratis, onafhankelijk en neutraal. Klanten geven uit eigen beweging beoordelingen - hun meningen zijn niet te koop. En de inhoud van beoordelingen kan niet worden beïnvloed door geld of op welke andere manier dan ook.

Een goede reputatie is 's werelds
beste vorm van reclame!

85% van alle consumenten vertrouwt online beoordelingen net zoveel als persoonlijke aanbevelingen.

Laat ProvenExpert uw bedrijf een boost geven met de beste reclame ter wereld: de mening van tevreden klanten.
Richtlijnen herzien  |  Kwaliteit  |  Privacybeleid  |  Wettelijke kennisgeving  © 2011 - 2025 Expert Systems GmbH