Roger L. Basler ist Betriebsökonom FH und Digitaler Unternehmens-Architekt. Er ist Referent, Workshopleiter und Autor und bekannt für innovative Geschäftsmodelle.
Als Digital Native mit einer Vorliebe für Sprachen und fremde Länder war er lange... als Private Equity Berater im Ausland (unter anderem in China, den USA, im Nahen Osten sowie in Nordeuropa) tätig.
In seiner Funktion als Digitaler Unternehmens-Architekt begleitet er Unternehmen und Startups in den Bereichen Business-Development, Digitales Marketing und e-Commerce.
Het ProvenExpert Quality Seal wordt toegekend aan serviceproviders die ten minste 10 klantbeoordelingen hebben ontvangen met een aanbevelingspercentage van 90% of hoger.
Zeer goed onderbouwde en competente kennisoverdracht, die Roger Basler De Roca ook nog eens op een zeer onderhoudende manier overbrengt. Mijn echte aanrader!
Ik heb Roger verschillende keren ontmoet en heb veel van hem geleerd. Hij houdt zich immers niet alleen met het onderwerp bezig sinds OpenAI de ChatBot ChatGPT publiekelijk toegankelijk maakte. Hij is geen free rider zoals sommige andere AI-trainers, maar een interdisciplinaire expert als bedrijfseconoom, communicator en bemiddelaar van kennis en altijd up-to-date. Heel belangrijk voor mij persoonlijk: met een ethische houding en reflectief gedrag. Daarom 5 sterren en onvoorwaardelijke aanbeveling!
Verfrissende presentaties, gedegen expertise en altijd geweldige bijdragen met tips en links. Gewoon super, beste Roger! Veel dank en vriendelijke groeten Peter
Roger heeft ongelooflijke expertise en kan het publiek precies oppikken waar ze zijn, ongeacht hun huidige kennisniveau. Hij brengt zijn kennis over op een uiterst hoffelijke manier.
Hartelijk dank voor deze boeiende presentatie!
Professionele expertise, speelse en gemoedelijke interactie met de deelnemers, welsprekende presentaties, een zelfverzekerde en ontspannen manier van doen, praktische tips voor in de praktijk en nog veel meer. - Roger combineert dit alles op zijn absoluut sympathieke manier. Daarom: absolute aanrader!
Hartelijk dank voor de zeer praktische presentatie. De duidelijke categorisering van AI als hulpmiddel in plaats van "echte intelligentie" was bijzonder nuttig en heeft veel verwachtingen in perspectief geplaatst.
De voorbeelden van context, broncontrole en agenten lieten zien hoe groot de mogelijkheden zijn - maar ook waar verantwoordelijkheid en kritisch denken moeten blijven. Een goed onderbouwd, begrijpelijk en eerlijk overzicht met directe relevantie voor het dagelijks werk
Het eendaagse webinar - Agentic AI, game changer voor bedrijfsmodellen - met Roger Basler was zeer inspirerend en praktisch. Complexe inhoud werd op een begrijpelijke manier overgebracht en onmiddellijk toepasbaar gemaakt. De combinatie van technische diepgang, humor en duidelijke aanbevelingen voor actie was bijzonder indrukwekkend. Een echte aanrader voor iedereen die AI op een verstandige manier wil gebruiken in het dagelijks leven en in het bedrijfsleven.
Voor mij werd de complexe inhoud zeer goed geïllustreerd en op een begrijpelijke manier gepresenteerd. Het publiek kon veel vragen stellen, die direct en specifiek beantwoord werden. Voor sommige oudere toehoorders was het misschien te snel en veeleisend. Het bijgeleverde boekje biedt de mogelijkheid om de centrale punten persoonlijk op eigen tempo uit te diepen en met anderen te bespreken. Al met al een zeer, zeer geweldige middag!
De formele uitvoering was uitstekend. Helaas kon je 2/3 van de deelnemers inhoudelijk nauwelijks bereiken omdat ze geen ervaring hebben met ChatGPT.
Als slechthorende (met een gehoorapparaat) begreep ik de vragen uit het publiek (zonder microfoon) niet.
Jammer dat u zo'n negatieve beoordeling moet geven. Het onderwerp ging over ChatGPT, maar niet alleen. 3/4 van de presentatie ging niet over ChatGPT. Het spijt me heel erg dat u niets gehoord heeft. Helaas is het niet mijn schuld dat de microfoons voor de sprekers niet waren afgestemd op gehoorapparaten.
Ik vond de combinatie van theorie en praktijk, de betrokkenheid van het publiek en de manier waarop de vragen werden beantwoord erg goed. En het feit dat er altijd een vleugje humor in zat, gaf het geheel een speciaal tintje. Het publiek was echt geboeid. Bedankt voor de vele waardevolle tips en informatie.
Roger nam veel tijd om mijn vragen te beantwoorden en hielp me om structuur aan te brengen in mijn chaotische gedachten. Hij gaf me ook input voor de volgende stappen met betrekking tot mijn aanwezigheid op sociale media. Ik ben erg dankbaar voor het aanbod om mij feedback te geven op mijn bijdragen voor publicatie. Ik kan de samenwerking met Roger zonder voorbehoud aanbevelen.
Alle beoordelingen en ervaringen over Roger L. Basler De Roca zijn de subjectieve meningen van degenen die ze schrijven en indienen. | De eigenaar van het profiel is verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina |
Profiel actief sinds 22.05.2018 | Laatst bijgewerkt: 09.03.2026
| Verslag profiel
Laat je bedrijf nu groeien door je bedrijfsprofiel op te eisen, krijg volledige controle over je bedrijfsinformatie en ontgrendel krachtige tools om met klanten in contact te komen.
Voordelen van het opeisen van je profiel:
Werk je bedrijfsinformatie en openingstijden bij
Toegang tot analyses en klantinzichten
Een rapport indienen bij ProvenExpert
Kwaliteitsborging is de topprioriteit van ProvenExperts gebruiksvoorwaarden en evaluatierichtlijnen.
Mocht u echter van mening zijn dat een beoordeling in strijd is met onze richtlijnen, dan kunt u een verzoek indienen om de beoordeling te laten beoordelen door het ProvenExpert kwaliteitsborgingsteam via het volgende contactformulier.
Stuur e-mail naar beoordelaar
* Verplichte velden
Je hebt deze beoordeling al eerder geplaatst op . Nogmaals posten kan leiden tot duplicatie.
Doorgaan?